Højt humør på fodboldskolen i Strøby

Category: Klubber, Ungdom - Diverse 3 0

I mandags tog AIK 65 Strøby fat på årets udgave af DBU’s Fodboldskole, som afvikles i skolernes sommerferie for fodboldglade piger og drenge fra 8-13 år.

I år har 64 deltagere fundet vej til fodboldskolen hos AIK 65 Strøby – heraf 10 piger, og de fik en fin start på ugens aktiviteter.

“Der var en kanon god stemning på førstedagen, hvor vi var heldige med vejret. Lige som vi var færdige ved 15-tiden kom der en ordentlig skylle, men den nåede heldigvis ikke at genere os”, fortæller skoleleder gennem de seneste 17 år, Johnny Thorsen til Lørdagsavisen.dk.

Det er 19. år i træk, at AIK 65 Strøby er vært ved DBU’s Fodboldskole og igen i år er det lykkedes klubben at samle et godt trænerteam til at tage sig af de mange unge mennesker.

“Vores trænerteam er virkelig oppe på dupperne, og meget motiverende i deres arbejde med børnene”, roser Johnny Thorsen.

Hver morgen, inden det går løs på banerne ved Strøbyhallen, kan børnene nyde morgenmaden og senere på dagen frokosten hos Inge Larsen i Strøbyhallens Café Dutten.

Og nu hvor vi er godt i gang med OL i London, vil der i denne anledning blive lagt lidt OL ind i aktiviteterne på skolens sidste dag, fredag den 3. august.

 

Kilde: Lørdagsavisen

Related Articles

Add Comment