Der kamp om pladserne i succesrige Rishøj

Rishøj Boldklubs førstehold i 2. Division Øst er ikke til at stoppe.

Søndag eftermiddag vandt holdet sin 6. sejr i træk da LFA hjemme i Nykøbing Falster blev besejret med 2-0. Rishøj er nu ubesejret i 11 kampe i træk.

Samtidig må man sige, at Rishøj forsvaret udviser så stor sikkerhed i øjeblikket – blot et mål imod de seneste fem kampe. Ikke nemt for modstanderne at slippe gennem Rishøjs velfungerende 3-6-1 formation.

Mod LFA måtte Rishøj endda se bort fra tre så stærke navne som anfører Dennis Schmidt, Jesper Dahl og Mathias Kjelde. Til gengæld kunne Rishøj glæde sig over at Rene Maahr var tilbage efter en lang skadespause og fik gjort et godt indtryk i den tid han fik på banen.

Og truppen ser ud til at blive endnu stærkere. Dennis Schmidt kan efter en fin andetholdskamp sidste weekend presse sig på i lørdagens hjemmekamp mod Svebølle. Mathias Kjelde er tilbage efter at have været borte mod LFA på grund af arbejde, og Morten Christensen er også på vej tilbage efter en lang skadespause. Også han spillede med på andetholdet sidste weekend.

Det samtidig med, at der ikke er nogen Rishøj-spillere i karantæneboksen gør, at det kan give træner Jimmy Brinksby en del hovedbrud at få sat start-11’eren mod Svebølle.

“Så ugens præstationer på træningsbanen sammenholdt med weekend”ens præstationer må afgøre, hvem vi stiller med på lørdag. Der er konkurrence om pladserne – og det er generelt med til at udvikle både den enkelte spiller og os som hold”, fastslår manager Jesper Pedersen.

Med sejren over LFA øgede Rishøj sit forspring ned til fjerdepladsen, som indtages af Næstved. Med blot fem kampe tilbage at spille i sæsonen synes klubben på vej til sin bedste placering nogensinde.

Men det kræver at holdet fortsat holder fokus – og sikrer sig tre nye points, når rækkens nummer femtesidst Svebølle lørdag den 1. juni kl. 15.00 gæster Rishøj Stadion.

Rishøj stiller op som klare favoritter. Efterårssæsonens modsatte møde i Svebølle sluttede med en sikker 3-0 sejr til Rishøj. Den sejr bør kunne gentages lørdag.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier