Der kamp om pladserne i succesrige Rishøj

Category: Senior - Elite 8 0

Rishøj Boldklubs førstehold i 2. Division Øst er ikke til at stoppe.

Søndag eftermiddag vandt holdet sin 6. sejr i træk da LFA hjemme i Nykøbing Falster blev besejret med 2-0. Rishøj er nu ubesejret i 11 kampe i træk.

Samtidig må man sige, at Rishøj forsvaret udviser så stor sikkerhed i øjeblikket – blot et mål imod de seneste fem kampe. Ikke nemt for modstanderne at slippe gennem Rishøjs velfungerende 3-6-1 formation.

Mod LFA måtte Rishøj endda se bort fra tre så stærke navne som anfører Dennis Schmidt, Jesper Dahl og Mathias Kjelde. Til gengæld kunne Rishøj glæde sig over at Rene Maahr var tilbage efter en lang skadespause og fik gjort et godt indtryk i den tid han fik på banen.

Og truppen ser ud til at blive endnu stærkere. Dennis Schmidt kan efter en fin andetholdskamp sidste weekend presse sig på i lørdagens hjemmekamp mod Svebølle. Mathias Kjelde er tilbage efter at have været borte mod LFA på grund af arbejde, og Morten Christensen er også på vej tilbage efter en lang skadespause. Også han spillede med på andetholdet sidste weekend.

Det samtidig med, at der ikke er nogen Rishøj-spillere i karantæneboksen gør, at det kan give træner Jimmy Brinksby en del hovedbrud at få sat start-11’eren mod Svebølle.

“Så ugens præstationer på træningsbanen sammenholdt med weekend”ens præstationer må afgøre, hvem vi stiller med på lørdag. Der er konkurrence om pladserne – og det er generelt med til at udvikle både den enkelte spiller og os som hold”, fastslår manager Jesper Pedersen.

Med sejren over LFA øgede Rishøj sit forspring ned til fjerdepladsen, som indtages af Næstved. Med blot fem kampe tilbage at spille i sæsonen synes klubben på vej til sin bedste placering nogensinde.

Men det kræver at holdet fortsat holder fokus – og sikrer sig tre nye points, når rækkens nummer femtesidst Svebølle lørdag den 1. juni kl. 15.00 gæster Rishøj Stadion.

Rishøj stiller op som klare favoritter. Efterårssæsonens modsatte møde i Svebølle sluttede med en sikker 3-0 sejr til Rishøj. Den sejr bør kunne gentages lørdag.

Related Articles

Add Comment