Det kører slet ikke for Greve

Category: Nyheder, Senior, Senior - Elite, top nyheder 344

Der bliver brug for sammenhold på lørdag for Greve
Der bliver brug for sammenhold på lørdag for Greve
Der bliver virkelig brug for at stå sammen for Greve´s 2. divisionshold, når man i næste weekend drager til sønderjylland, for at spille den absolut altafgørende kamp for enten oprykningsspil eller nedrykningsspil.

Det står klart efter Greve´s SJETTE kamp i træk uden sejr!!

Dalum vandt med 1-0 på et rigtigt (set med Greveøjne) dumt mål.

En simpel bold, der egentlig bare skulle høvles ud af straffesparksfeltet fik et par Grevespillere i fællesskab fumlet ud over baglinien med hjørnespark til følge.

Hjørnesparket udmøntede sig i en efterfølgende ballonbold mod Grevemålet, passerede en god håndfuld meget passive blå/hvide spillere og rullede ind i nettet.

Fremadrettet havde Greve kampen igennem meget svært ved at ramme hinanden, så det flydende spil skulle man se langt efter.

Dog var der korte glimt af det efter pausen, hvor man var tvunget frem ad banen og hvor Dalum forståeligt nok havde mere fokus på, at holde føringen.

Den sidste aflevering blev dog alt alt for tit sjusket væk og ramte de første halvtreds gange skinnebenet på en fynbo, i stedet for en Grevespiller.

Nu venter FC Sydvest så på lørdag i Tønder, og de kan med en sejr passere netop Greve og sikre sig oprykningsspil.

I øjeblikket kan det være endog meget svært at få øje på Grevemuligheder i den kamp, så det bliver nok vilje, sammenhold og fandenivoldskhed, der skal hives frem hvis ikke foråret skal stå på et nervepirrende nedrykningsspil.

Arkivfoto: Per-Hugo Clausen

Related Articles