Det lysner på HB Køges skadeliste

Category: Senior - Elite 2 0

HB Køge har været hårdt ramt af skader i de seneste uger, men det lysner nu, og udover tre langtidsskader forventes alle i træning i løbet af denne uge.

HB Køge har har været hårdt ramt af skader i den sidste periode af opstarten, hvor en hel stribe af 1. divisionsholdets profiler har været en tur forbi skadeslisten. Således også Marcel Rømer, Simon Richter og Jeppe Kjær efter generalprøven mod FC Vestsjælland forleden.

Men sportsdirektør Per Rud er optimistisk.

“Vi har forholdsvis få langtidsskader; Eddie Gomes, Nikola Saric og Christian Traore, og derudover er alle andre på vej tilbage, og vi håber faktisk, at alle udover de tre kan træne med i løbet af denne uge. Men det har været en kompliceret omgang skadesmæssigt, jeg kan ikke huske, det har været så slemt tidligere”, siger Rud til bold.dk og tilføjer:

“Jeg er dog ikke specielt bekymret, for træningsmæssigt har alle stort set været klar og har fået minutter i benene. Og efterhånden er de også tæt på klarmelding alle sammen igen, så nu håber vi bare, vejret også arter sig, så vi kan komme i gang.”

HB Køge har fået aflyst sin forårspremiere mod FC Hjørring, og står dermed til at Hobro ude 28. marts som sin første kamp i 2013.

Kilde: bold.dk

Related Articles

Add Comment