Det tynder ud på HB Køges skadesliste

Category: Senior - Elite 2 0

Det lysner i forhold til skaderne hos HB Køge. Efter en sæsonstart, hvor superliganedrykkerne ellers har været hårdt ramt på skadeskontoen, er der betydelig fremgang at spore.

 

HB Køges fysioterapeut Brian Merkel giver følgende overblik over skaderne hos Brad Rusin, Nicolaj Madsen og Bo Storm:

“Brad Rusin genoptræning går lige efter bogen og i denne uge har han lavet træning på banen med fysioterapeuterne og den fysiske træner Kenn Samuelsen. Efter planen deltager han fra mandag i træningen med holdet, men der går nok en uge til fjorten dage før han er helt klar til førsteholdsfodbold”.

“Nicolaj Madsen har trænet med Kenn mandag og tirsdag og derefter med holdet igår onsdag til eftermiddagstræningen. Han mærker fortsat en smule smerte og stramhed ved enkelte øvelser, men det er helt normalt de første 7-14 dage. Det vigtigste er, at det ikke bliver værre”.

“Det er en kombination af de nye såler, behandlingen og den ro som skaden har fået der nu gør, at han kan træne med. Hans fysiske form er temmelig god, da vi har kunne holde ham igang på cyklen og i styrkelokalet. Planen er fortsat at han træner med holdet og eventuelt tager en afslappende dag hvis det bliver nødvendigt”.

“Bo Storm pådrog sig en ledbåndsskade i anklen i en tackling i kampen mod Fredericia. I forbindelse med tacklingen beskadigede Bo flere ledbånd i anklen. Han har dog hurtigt kunne cykle og er igang med genoptræningen i form af styrke- og balancetræning efter program. Der er stadig noget smerte i området, men vi forventer at han engang i næste uge vil kunne træne løb. Så må vi se hvor hurtigt han kan komme på banen igen. Men det burde ikke tage lang tid”, slutter Brian Merkel.

 

Kilde: sn.dk

 

Related Articles

Add Comment