DM i street soccer kommer til Køge

Her i forsommeren kommer DBU Street Challenge til Køge. Det er Danmarksmesterskabet i gadefodbold, der er på spil – og du og dine venner kan spille med.

Det bliver gadefodbold for fuldt tryk fredag den 8. juni, når Havneforpladsen i Køge lægger asfalt til DBU Street Challenge 2012. Turneringen er DBU’s officielle Danmarksmesterskab i street soccer, og alle 13- til 18-årige piger og drenge kan deltage.

“Det er dog ikke kun på den lille bane med bander, der bliver gang i den. Sideløbende med kampene er der masser af aktivitet i stævneområdet, hvor deltagere og tilskuere gratis kan udfordre hinanden i skudstyrke, dribleslalom, én mod én og bordfodbold – og naturligvis vinde fede præmier. Samtidig vil en DJ spille tidens største hits, så der venter en fed fodboldoplevelse i Køge”, lover forretningsfører Peter Poulsen, Køge Boldklub.

Der spilles fire mod fire med op til syv spillere på holdet i U15 – årgang 1997-99 – og U18 – årgang 1994-96 – og alle lokale rækkevindere kvalificerer sig direkte til det store finalestævne på Rådhuspladsen i København den 30. juni, hvor op imod 60 hold vil kæmpe om titlen som Danmarksmester i de fire rækker.

Tilmeldingen til turneringen er startet, og du/I kan tilmelde jeres hold på www.dbu.dk/street.

DBU Street Challenge løber i år af stablen for anden gang og med besøg i 15 større danske byer, er der tale om en massiv indsats for at synliggøre gadefodbolden i Danmark med det mål at gøre den til en fast del af foreningsfodbolden.

Stævnet i Køge er den 8. juni fra kl. 15.00 til kl. 21.00 på Havneforpladsen og arrangeres i samarbejde med Køge Kommune.

Du kan læse meget mere på www.facebook.com/DBUstreet, hvor du kan tjekke hele turneringsplanen, se fede videoer og få inspiration til forskellige tricks.

Kilde: Lørdagsavisen

 

 Annonce: 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Skovboskolen gik hele vejen

Skovboskolen gik hele vejen

Lokalbold`s udsendte medarbejder var på TRE-FOR Park for at overvære finalen mellem Dybbølskolen og Skovboskolen fra Bjæverskov i Ekstrabladets skolefodboldturnering. Torsdag eftermiddag, var Skovboskolen fra Bjæverskov nærmest tømt for elever. 11 busser havde sat kursen mod Odense for at støtte de lokale helte, der skulle spille finale mod Dybbølskolen fra Sønderjylland.

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasiums drengehold stod torsdag den 9 oktober for afviklingen af et regionsstævne i fodbold for landets sydøstlige gymnasier. Køge Boldklub lagde baner til stævnet, hvor værterne var så ugæstfrie at vinde hele stævnet med en målscore på 10-1. Otte gymnasier deltog i turneringen, hvor Køge besejrede Høje Tåstrup med 1-0, hvorefter man havde en

Hastrupskolen ligner lokale favoritter (WebTV)

Hastrupskolen ligner lokale favoritter (WebTV)

Skolefodbolden ruller igen, og Ekstra Bladets turnering er allerede et par runder inde i turneringen, hvor flere skoler vanen tro tidligt må opgive drømmen. Hastrupskolens drengehold fra Køge ligner dog et hold med pointiale til at nå langt i årets turnering. Torsdag (11. september) blev Søndre Skole (Køge) sendt ud af Ekstra Bladets Skolefodbold-turnering, da

Eddie er tilbage hos AIK 65 Strøby

Eddie er tilbage hos AIK 65 Strøby

Malawis landsholds tekniske direktør og forhenværende A-landsholdtræner, Eddie Ngonamo, er tilbage i Danmark hvor han skal køre nogle kurser og træningspas for danske spillere og trænere. I lørdags startede Eddie Ngonamo i Haslev FC og mandag var turen så kommet til den klub hvor Eddie Ngonamo har brugt mest tid, nemlig AIK 65 Strøby Fodbold.

Fodboldbanerne i Haslev har det rigtigt skidt

Fodboldbanerne i Haslev har det rigtigt skidt

Faxe Kommune har ifølge Haslev FC ikke udført den grundlæggende pleje af fodboldbanerne i årevis. En af Haslev FCs fodboldbaner blev kasseret af dommeren ved en U17 kamp i foråret, fordi det var for risikabelt at spille på den. Siden da har det gode vejr betydet at banerne ikke har fået vand nok. Det har

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier