DM i street soccer kommer til Køge

Category: Ungdom - Diverse 11 0

Her i forsommeren kommer DBU Street Challenge til Køge. Det er Danmarksmesterskabet i gadefodbold, der er på spil – og du og dine venner kan spille med.

Det bliver gadefodbold for fuldt tryk fredag den 8. juni, når Havneforpladsen i Køge lægger asfalt til DBU Street Challenge 2012. Turneringen er DBU’s officielle Danmarksmesterskab i street soccer, og alle 13- til 18-årige piger og drenge kan deltage.

“Det er dog ikke kun på den lille bane med bander, der bliver gang i den. Sideløbende med kampene er der masser af aktivitet i stævneområdet, hvor deltagere og tilskuere gratis kan udfordre hinanden i skudstyrke, dribleslalom, én mod én og bordfodbold – og naturligvis vinde fede præmier. Samtidig vil en DJ spille tidens største hits, så der venter en fed fodboldoplevelse i Køge”, lover forretningsfører Peter Poulsen, Køge Boldklub.

Der spilles fire mod fire med op til syv spillere på holdet i U15 – årgang 1997-99 – og U18 – årgang 1994-96 – og alle lokale rækkevindere kvalificerer sig direkte til det store finalestævne på Rådhuspladsen i København den 30. juni, hvor op imod 60 hold vil kæmpe om titlen som Danmarksmester i de fire rækker.

Tilmeldingen til turneringen er startet, og du/I kan tilmelde jeres hold på www.dbu.dk/street.

DBU Street Challenge løber i år af stablen for anden gang og med besøg i 15 større danske byer, er der tale om en massiv indsats for at synliggøre gadefodbolden i Danmark med det mål at gøre den til en fast del af foreningsfodbolden.

Stævnet i Køge er den 8. juni fra kl. 15.00 til kl. 21.00 på Havneforpladsen og arrangeres i samarbejde med Køge Kommune.

Du kan læse meget mere på www.facebook.com/DBUstreet, hvor du kan tjekke hele turneringsplanen, se fede videoer og få inspiration til forskellige tricks.

Kilde: Lørdagsavisen

 

 Annonce: 

Related Articles

Add Comment