Døde umiddelbart efter scoring

29-årige Victor Brännström scorede sit livs sidste mål i den svenske 2. Division. Umiddelbart efterfølgende døde han på tragisk vis på banen, hvor samtlige genoplivningsforsøg slog fejl.

 

Arkivfoto

Allerede i kampens fjerde minut bragte Victor Brännström sit hold foran i den svenske 2. division i fodbold. Det blev samtidig det sidste mål, Piteå-spilleren nåede at score i sit liv. Angrebet efter satte han sig pludselig ned på hug og faldt efterfølgende sammen på banen.

De andre spillere gjorde dommeren opmærksom på episoden med det samme, og selv om tre ambulancer blev tilkaldt, samtidig med at Brännström fik hjertemassage i godt et kvarter, stod hans liv ikke til at reddes.

“Vi har netop fået besked om, at forsøgene på genoplivning er afsluttet. Vi er en forening i sorg, og vi ved ikke, hvordan vi skal komme videre, siger en talsmand for Piteå”, Christer Berglund.

Victor Brännström, der tidligere har spillet for Helsingborg, efterlader sig en kone og to børn.
Han havde egentlig besluttet sig for at stoppe med fodbolden sidste vinter, men valgte alligevel at gøre comeback for Piteå denne sæson.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Støt dit lokale fodboldhold, og hold liv i lokalområdet

Støt dit lokale fodboldhold, og hold liv i lokalområdet

Det kan godt være at det er nemt at holde med de store hold i de største ligaer, men helt ærligt – er det dem, du tager på stadion for at se hver uge, når du selv bor i provinsen?

3 tips til hurtigere restitution

3 tips til hurtigere restitution

Ved du, hvordan du får friske muskler igen efter en god omgang fodboldtræning? Du ved nok, at det er restitution, der skal til. Det vil altså sige, at musklerne skal have tid og ro til at hvile, så de kan genopbygge sig. Ved du så også, hvordan du får restitutionen til at gå lidt hurtigere?

Konditionstræning er nødvendigt, når du spiller fodbold

Konditionstræning er nødvendigt, når du spiller fodbold

Det er fedt at spille fodbold. Der er noget helt specielt over at kunne føre bolden op ad banen i samlet flok som et hold og spille sig til en sejr. Det kan dog også være en hård omgang at skulle spille en hel fodboldkamp. Du skal nemlig ikke bare kunne sparke til en bold.

Nu ligger det fast: Det koster fængselsstraf at udøve vold mod fodbolddommer

Nu ligger det fast: Det koster fængselsstraf at udøve vold mod fodbolddommer

For anden gang i 2014 har retssystemet fastslået at man kan tilkendes fængselsstraf for at udøve vold mod en fodbolddommer, der udfører sit hverv. Senest er en 16-årig dreng idømt 20 dages betinget fængsel.   Et rødt kort til en holdkammerat fik i foråret en 16-årig dreng til at gå løs på dommeren i en

Uffe Holm bliver sponsor for Rishøjs næstbedste

Uffe Holm bliver sponsor for Rishøjs næstbedste

Den kendte komiker og entertainer Uffe Holm, der er født og opvokset i Solrød, går nu ind i sportens verden. Rishøj Boldklub har meddelt at Uffe Holm, fra efterårs-sæsonens start, bliver ny sponsor for klubbens næstbedste seniorhold, der spiller i serie 2. “Vi har i Rishøj Boldklub indgået en aftale med Uffe Holm om at

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier