Dramatisk sæsonpremiere i serie 1 for Køge BK

To oprykkere i Serie 1 mødtes i sæsonens første kamp, da TFC Odsherred lørdag var på besøg hos Køge Boldklub. I en tæt match, hvor holdene hver ejede en halvleg, trak hjemmeholdet dog det længste strå i slutfasen.

 

I en ny og højere række var alle i Køge lidt usikre på, om man holdt niveau i forhold til de lidt større drenge. Usikkerheden var indledningsvis berettiget, da Odsherred skabte det ene tilbud efter det andet. I løbet af den første halve time blev der noteret seks store eller halvstore chancer til gæsterne, uden at Køge kunne true i tilnærmelsesvis samme grad den anden vej.

Heldigvis for Køge var sigtekornet ikke indstillet korrekt hos Odsherred, da kun en af chancerne resulterede i mål. Det kom efter godt 12 minutter, da et langt indlæg fra deres venstre fløj fangede Køge-forsvaret på flade fødder, og mens der blev kigget fodbold, tog deres højrekant vare på tilbuddet, og pandede bolden utageligt i nettet til udeføring 1-0 bag Køges debuterende målmand Mathias Gammelvind, der i øvrigt gjorde det pænt.

Selvom Odsherred var bedst i første halvleg, var det ikke fordi Køge var trykket i bund, men mere et udtryk for, at gæsterne i omstillingsspillet var meget farlige. Oftest blev den gamle målræv, spillende træner Kaan Metin, brugt som spilstation, hvor han som hængende forward strøede om sig med præcise dybe pasninger, der ville gøre ondt på ethvert forsvar.
Sent i halvlegen viste Køge sporadisk tænder, begge gange ved Daniel Bærenholdt, uden dog at få udlignet.

1-0 til Odsherred ved pausen, og det var nådigt sluppet for hjemmeholdet.

 

Køge bedst efter pausen
Uden at skabe nær så mange chancer som TFC Ordsherred gjorde i første halvleg, var det dog køge, der var styrende i anden halvleg. Stefan Rasmussen og indskiftede Carsten Jensen havde gode forsøg fra distancen, inden sidstnævnte omkring den hele time var skyld i, at Køges momentum fusede ud, da han talte sig til et gult kort og 10 minutters pause.

Køge red stormen af, og Carsten Jensen tog revanche med et kvarter igen.

Martin Due drev bolden frem på venstre flanke ind i feltet, og med køligt overblik lagde han en mønsterpasning skråt tilbage mellem venner og fjender adresseret til Carsten Jensen, der med en hård og sikker inderside passerede målmanden fladt i målhjørnet fra 12-13 meter. 1-1, og højlydt jubel fra bænk og supportere.

Så lugtede Køge blod, og da Odsherred blev handicappet af to gule kort inden for de sidste 10 minutter, var fundamentet lagt for en offensiv.

Afgørelsen faldt da en Odsherredforsvarer tog hånden til hjælp for at afværge et indlæg, og da forseelsen blev begået i feltet, var dommen uundgåelig: straffespark.
Daniel Bærenholdt påtog sig ansvaret, og scorede til slutfacit 2-1.

 

WebTV

Se WebTV klip fra kampen i vores WebTV-sektion eller følg linket herunder:

https://www.lokalbold.dk/webtv2012/?videos=replay-koge-bk-tfc-odsherred-serie-1

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Rishøj: Vi kan overraske mod Frem (WebTV)

Rishøj: Vi kan overraske mod Frem (WebTV)

Trods en halvtrist sæsonpremiere for få dage siden mod Holbæk, så er der optimisme i Rishøj-lejren før dagens opgør hvor topholdet Frem gæster Rishøj Stadion. Lokalbold.dk har indhentet følgende kommentarer (se videklippet herunder) fra Rishøjtræneren, Manageren og en af de nye spillere hos Rishøj Jonas Bæk. Alle ser de optimistisk på opgøret mod topholdet.  

Rishøj fik point i overtiden (WebTV)

Rishøj fik point i overtiden (WebTV)

Forårspremieren i 2. Division på Rishøj Stadion, som var et bundopgør mellem Rishøj og Holbæk, var tæt på at give årets første nederlag til hjemmeholdet, men heldet var med Rishøj dybt inde i overtiden, hvilket sikrede det ene point mod Holbæk. Bidende kulde og stærk blæst var bestemt ikke de ingridienser man kunne ønske sig

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Peter Schmeichel (født 18. november 1963 i Gladsaxe) er tidligere dansk målmand på det danske fodbold a-landshold, der bl.a. blev Europamestre i 1992. I dag fylder Peter Schmeicel 51 år. Peter Boleslaw Schmeichel, som er hans fulde navn, var polsk statsborger, indtil han fyldte 7 år, idet hans far var fra Polen. Karrieren startede i

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier