Dramatisk skolefodbold lokalopgør i Strøby

Category: Ungdom - Diverse 16 0

To af de lokale skole, der begge har ry for at komme langt i Skolefodbold-turneringen, ramlede sammen allerede tidligt i turneringen i årets udgave. Trist at turneringen, allerede nu, skal undvære et af disse to dygtige mandskaber med masser af talenter på holdkortet.

Der var på forhånd lagt op til et spændende møde mellem drengeholdene fra de to lokale skoler, Strøbyskolen og Hastrupskolen der havde trukket hinanden i Ekstra Bladets skoleturnering.
Begge mandskaber måtte dog stille svækkede op på grund af afbud, fra spillerne på HB Køges U/17 Liga hold, der tilsyneladende, havde fået forbud mod at stille op.

Men de to hold gav alligevel hinanden og de mange tilskuere en strålende oplevelse.
Kampen var underholdende og velspillet fra første sekund og efter ordinær spilletid var stillingen 3-3.
Emil Welcher med to og Jeppe Lindquist scorede for Hastrupskolen. Tobias Frickman og Martin Schultz med to mål sørgede for Strøbyskolens mål.

 

Strøbykeeper Weidemann blev afgørende
I straffesparkkonkurrencen blev Jonas Weidemann i Strøbyskolens mål den store helt. Han reddede de to første forsøg fra Hastrupskolen og det betød, at Kristoffer Henriksen ved stillingen 3-2 i straffesparkkonkurrencen kunne sparke sejren hjem til Strøby. Og det gjorde han usvigeligt sikkert.

Strøbyskolen fik hermed sin første sejr over Hastrupskolen nogensinde og er klar til næste runde.

 

Delvis Kilde: Lørdagsavisen.dk

Related Articles

Add Comment