Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

Category: Klubber, Senior - Elite, top nyheder 17

HB Køges 23-årige keeper Frederik Due (årgang 92) spillede, søndag 10. April, sin kamp nummer 100 for HB Køges bedste mandskab. Og inden sommerpausen kan han faktisk, om alt går vel, gå hen og blive den spiller med flest kampe for HB Køge nogensinde.

Tilbage i 2012 debuterede Fredrik Due, der stort set altid har spillet i Herfølge, for HB Køge’s bedste mandskab i en pokalkamp mod AB Tårnby. Siden 2013 har ‘Duen’ været fast førstevalg i buret hos svanerne.

frederikdue400I søndagens 1. divisionskamp mod Vejle (10. April 2016) rundede Fredrik Due, som en af de få i klubbens historie, således 100-kamps jubilæumet. Selve kampen vil ‘Duen’ nok ikke se tilbage på med den største glæde, da HB Køge på hjemmebane tabte 1-2 til Vejle, men det ændre ikke på at han, i en alder af blot 23 år, nu er medlem af en yderst eksklusiv klub af spillere der har rundet 100 kampe for HB Køges bedste mandskab.

Faktisk er klubrekorden inden for Frederik Dues rækkevidde: Hvis alt ellers går vel, så kan ‘Duen’ have den atraktive klubrekord i hus inden sommerpausen, og dermed blive den spiller med flest kampe for HB Køge nogensinde.
Rekorden indehaves pt af den tidligere HB Køge spiller Marcel Rømer, der opnåede 109 kampe for HB Køges førstehold før han fortsatte karrieren udenfor kommunegrænsen.

 

 

 

Related Articles