Duften af Divisionsfodbold i Ringsted

Hos Ringsted IF sporer man for alvor optimisme i dette forår, og bestemt ikke uden grund. Holdet ligger helt rigtigt i svinget til muligvis at skulle spille Divisions-fodbold efter sommerpausen. Men meget kan ske i løbet af forårets kampe.

Ringsted-anfører Martin Hove

I forbindelse med sæson-opstarten har Lokalbold.dk har haft en snak med Kasper Jørgensen, der er Assistent-træner hos Ringsted IF i Danmarksserien.

 

Hvordan er formen i truppen?
“Formen er god. vi har trænet siden 19. januar, og har stort set haft mulighed for at træne uanset hvordan vejret har set ud, så vi er hvor vi skal være i forhold til en opstart. Men der kommer jo altid mere på, efterhånden som turneringen bliver afviklet”.

 

Har I fået tilgang eller har I mistet spillere i vinterpausen? Virker truppen styrket eller svækket?
“Vi har mistet Jonas Bæk som nu spiller i Australien. Til gengæld har vi fået tilgang af nogle nye: Ulrich Vinzents, som er kommet til fra Malmø FF i Allsvenskan. Alexander Funch er kommet til fra Næstved. Simon Grube kommer fra Slagelse. Hüssein Renkli, der er kommet tilbage efter to år hos Vetterslev, samt hans bror Engin Renkli der har ligget stille i to år med en knæskade”.

“Vi har formået at beholde hele stammen af spillere fra efteråret, hvilket betyder at vi kommer væsentligt styrket ud af vinterpausen. De nye er blevet super integreret på holdet, noget som vi efterhånden er blevet kendt for at være dygtige til, så alt i alt har vi lige pt en meget stærk trup både på- og udenfor banen”.

 

Hvad er jeres forventninger og målsætninger for sæsonen?
“Vi har altid en målsætning om at forbedre os år for år, både spiller for spiller, som hold og naturligvis også placeringsmæssigt. Det betyder at vores målsætning er at slutte bedre end den tredjeplads vi sluttede på sidste sæson. Vi har en stor tro på os selv og det vi kan, så forventningerne er høje, men ikke urealistiske”.

 

Hvordan er I kommet igang med sæsonen?
“Første kamp er for vores vedkommende allerede overstået. Vi mødte Frem/Sakskøbing, som vi generelt altid har det svært mod, men 2. Påskedag tog vi hul på forårssæsonen med en dejlig 1-0 sejr, og i store perioder af specielt første halvleg, en rigtig god omgang fodbold fra vores side”.

“Alle er kampe er lige vigtige kan man sige, men for at tanke en masse selvtillid og tro på egne evner, er det altid vanvittig vigtigt at komme godt fra start – der kan være enkelte hold der er lidt sløve startere, så det skal vi lukrere på og forhåbentlighente lidt ekstra point på den konto”.

 

Har I skader, karantæner, ferier eller andet der gør at I stiller svækket op, eller kan I stille i stærkeste opstilling?
“Vi har været ramt lidt af skader op til sæsonstart og måtte i første kamp undvære Andreas Stysiek, som normalt er en utrolig vigtig spiller for os. Han fik desværre en forstræning i låret næstsidste træning op til turneringsstart. Udover ham havde vores anfører og måske vigtigste spiller Martin Hove karantæne i første kamp, så han stod også udenfor. Han er dog klar igen til weekendens kamp, hvorimod vi må teste Andreas Stysiek torsdag, for at se hvor langt her med sin skade. Vi var og uheldige at få et gult kort i første kamp, der gør at vi ikke kan tage Mohamed Ben Azouz med til Nakskov, da han har fået en dags karantæne”.

 

Hvor og hvornår spiller I næste kamp?
“Næste kamp er lørdag den 6/4 kl 15.30 i Nakskov”.

 

 

Relateret Links:
Holdets stilling/pulje
Seneste artikel med Ringsted

 

Læs Også:
Herfølge satser på oprykning

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier