Dyr Grevesejr på Lolland

Efter sidste weekends pause, blev det atter tid for Greve´s DS-hold til kamp om points.

Turen gik til det sydligste Lolland hvor Sydalliancen tog imod på Rødby Stadion.

Der var knapt spillet et minut af kampen, da Christian Larsson steg til vejrs efter hjørnespark og headede bolden over alt og alle incl. hjemmeholdets keeper til Greveføring. Så var den Grevefest i gang må de fleste have tænkt med Sydalliancens ”jumboplads” in mente.

Men det kneb for Greve med at komme igennem en mere end overbefolket Sydalliancedefensiv og man savnede skud udefra som et alternativ.

I stedet fik hjemmeholdet på deres tredje gennembrud i højre side udlignet til 1-1 omkring den halve time.

Greve pressede videre, og Sydalliancen kom til spredte, men ikke ufarlige kontraer, og ganske sigende efter det store men resultatløse Grevepres, måtte midterforsvarer Martin Søndergaard(foto) op i modsatte ende og blande sig før man atter kom på sejrskurs, da ”Sønder” lige akkurat fik raget bolden over på den anden side af stregen til Greveføring på 2-1.

Efter pausen var det Greve, der i det første minut var ved at blive taget på sengen, men Søndergaard fik afværget i sidste øjeblik.

Midtvejs i halvlegen fik Greve i skikkelse af Kenni Pedersen, det første af to røde kort, da han efter en nærkamp sparkede en modstander over skinnebenet. Ikke lige det Greve havde brug for med så spinkel en føring.

Hjemmeholdet mente naturligvis nok, at så var det nu man skulle løsne lidt op og gå efter en udligning, og det gav præcis den plads Greve skulle bruge.

Sebastian Frank havde erstattet en løbeflittig Christian Larsson på højrekanten og blev kort efter stukket fri af Thomas Pedersen. Lettere presset af forsvarsspiller samt keeper, lykkedes det alligevel den unge spiller, at tippe bolden over keeperen og i mål til noget, der lignede en afgørelse.

Ikke længe efter var det så Thomas Pedersens tur til en friløber og heller ikke han svigtede. Føring på 4-1 og ironisk nok lignede det røde kort årsagen til afgørelsen.

I kampens overtid kom så det andet tåbelige røde kort, da rutinerede Lasse Jensen begik både straffe og måtte ud p.g.a en eftertackling, der lignede frustration efter at være blevet snydt i første omgang.

Det efterfølgende straffespark betød 2-4 og et forsigtigt bud fra Lokalbold.dk går på, at Lasse Jensen og træner Michael Madsen ikke sad ved siden af hinanden på hjemturen…..ikke p.g.a målet, men med udsigten til et større puslespil for trænerstaben når næste holdopstilling skal sættes. Madsen´s irritation ved udvisningen kunne uden tvivl høres i det nordlige Tyskland med den rette vindretning.

Greve står nu overfor to hjemmekampe i træk og den første spilles på lørdag hvor endnu et af bundholdene, Otterup, kommer på besøg.

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier