Ejby fortsat tophold efter nulløsning i topbrag

Category: Senior - Bredde 2 0

Serie 2: Topkampen hos FC Storebælt endte uden scoringer, men det blev alligevel en kamp med masser af nerve og en god dyst, der dog var præget af nervøsitet fra begge mandskaber. Resultatet betyder at gæsterne fra Ejby IF Fodbold fortsat er tophold i serie 2.

 

FC Storebælt kom bedst fra start i topkampen mod gæstene Ejby IF Fodbold, og hjemmeholdet var dominerende i kampens indledning.
Ejby-holdet kom dog fint ind i kampen, som denne skred frem, og med en smule held kunne Ejby endda have nappet alle tre point efter et par store chancer i kampens slutfase.
Det hele endte dog som det startede, 0-0.

“Alt i alt er det ikke helt dumt at komme hjem fra FC Storebælt med 0-0 og et point i sådan en topkamp på udebane”, udtaler Sportschef hos Ejby IF Fodbold, Jan B. Larsen.

“Vi holder nullet på udebane mod topholdet FC Storebælt som inden lørdagens kamp havde scoret hele 27 mål i 6 kampe. Morten Urban og Martin Ekberg spillede en rigtig fin kamp i vores midterforsvar, og så talte vores trup til dagens topkamp to unge spillere på 18 år, Philip Juul og Christian Nexø, så det er en kamp vi kan tage en masse med fra”, siger sportschefen og fortsætter

“Havde vi fået scoret til sidst, så ville FC Storebælt med rette nok også have følt det var lidt ufortjent vi havde taget de tre point, fordi de havde virkelig deres muligheder også, samt stor ære af den spændende kamp”.

Ejby IF Fodbold fører dermed fortsat serie 2 rækken med blot eet enkelt point til nummer 2, som er netop FC Storebælt. Det er meget tæt i toppen, hvor der nu, efter 7 spillerunder, blot er 6 point mellem nummer 1 og 7.

Under nedrykningsstregen er Faxe BK, Gørslev IF, Langebæk Alliancen samt Karise IK. Sidstnævnte fortsat helt uden point.

På lørdag kl 15.00 spiller Ejby IF Fodbold på hjemmebane mod Ørslev-Solbjerg IF. Som vanligt bydes der på gratis is til børnene, men de lækre grillpølser nok mere frister det voksne publikum.

Related Articles

Add Comment