Ejby har fået gang i målmaskinen

Category: Senior - Bredde 21 0

Efter lørdagens knusende sejr hjemme over Karise på hele 8-2,
skulle Ejby IF Fodbold på besøg inde i Tåstrups ‘heksekedel’ hos TG80 torsdag aften.

 

Der var opbakning fra de lokale fans og tilskuere på begge sider af banen, og Ejby IF Fodbold havde et pænt fremmøde på denne torsdag aften selv på udebanen i Taastrup. Ejby får også den ønskede start og bringer sig foran 1-0 på mål af Joachim Jensen.
Joachim Jensen har fundet den gode form, vilje og spil frem og med hans fine teknik satte han gang på gang TG80-forsvaret under pres sammen med en igen stærkt spillende Joakim Holm.

Joachim Jensen scorer også til 2-0 men desværre kan dommeren ikke se bolden er en halv meter inde i målet.

Ejby har flere chancer men får ikke scoret og i stedet kommer TG80 lidt bedre med i kampen. De byder ind med bedre spil og chancer. Ejby-forsvaret holder dog hovedet koldt i flere pressede situationer.
Alligevel scorer TG80 til 1-1. Det slår dog ikke Ejby ud af kurs, og på et fantastisk langskud af Jesper Pedersen med venstrebenet (han er
normalt højrebenet) er Ejby tilbage på ret kurs og en egentlig fortjent føring på 2-1.

I anden halvleg hænger TG80 på, men det er som om det tredje Ejby-mål ikke er langt væk.
TG80 presser lidt på, men Ejby-målmand Daniel Larsen, som i dagens anledning afløste en karantæneramt Andreas Falk, og forsvaret med Martin Ekberg, Morten Pedersen, Nicklas Jensen og Kim Antonsen får afvist TG80-chancerne.
Daniel Larsen har en særdeles vigtig og fremragende redning ved 2-1, og ikke lang tid efter sparker Nicklas Jensen 3-1 målet ind via den ene stolpe til stor jubel hos spillere, trænere og Ejby-tilskuere.

TG80 begynder at se trætte ud og et frustrations-frispark bliver det også til da en godt spillende Chester Andersen bliver ‘flæsket’ på midten af banen så lyskenbukserne revnede midt på låret. Rødt kort til TG80.

Ejby IF Fodbold lukker kampen endeligt med et mål på hovedet af Joakim Holm til 4-1.

Næste kamp for Ejby IF Fodbold er lørdag d. 2. juni kl 15.00 mod Køge BK

 

Indsendt af: Jan B. Larsen, Sportschef Ejby IF Fodbold

 Annonce: 

Related Articles

Add Comment