Ejby IF Fodbold alligevel op i serie 1

Category: Senior - Bredde 5 0

Det var ellers en flok skuffede spillere og ledere fra Ejby IF Fodbold, der hang temmelig meget med hovederne sidste lørdag, hvor den direkte oprykning til serie 1 kiksede i et målløst opgør mod Gørslev. En uge efter kom så meldingen: Ejby rykker alligevel op.

Der var ikke mange i Ejby, der turde tro (håbe) på den spinkle chance for oprykning til serie 1 via det komplicerede 3’er regnskab, hvor resultaterne helt oppe i Danmarksserien har indflydelse på oprykningerne i de sjællandske serierækker.
Men alt flaskede sig alligevel for Ejby IF Fodbold som nu kan skrive serie 1 på visitkortet efter sommerpausen.

Det er naturligvis også en både stolt og lettet Sportschef, Jan B. Larsen, der nu kan se frem til serie 1 fodbold i Ejby.

“Selvfølgelig har vi fortjent at rykke op nu”, fastslår Sportschefen og fortsætter:

“Vi har været ramt af modgang i foråret efter vores ellers meget flotte efterår. Det har været en masse lige ved og næsten kampe, men vi har hele tiden kæmpet videre og troet
på tingene. Vi har daogså været bedst indbyrdes de fire tophold imellem når man kigger på de indbyrdes point der, så jeg synes det ser fornuftigt ud med tanke på den nye sæson efter ferien”, fortæller Jan B. Larsen.

Ejby IF Fodbold starter forberedelserne til den nye sæson med opstart i uge 29, tirsdag den 16. juli. Første kamp i serie 1 ligger en måned senere i uge 33.

Som optakt ligger den populære Pre-Season Tournament (Ejby Cup), som spilles lørdag og søndag den 3. og 4. august med klubberne Rishøj BK, Køge BK, Herfølge BK og Ejby IF Fodbold.

“Træningskampene er allerede på plads, så nu skal vi holde en velfortjent ferie så vi er friske til nye udfordringer”, afslutter Sportschef Jan B. Larsen.

 

Se også:
Festen udeblev i Ejby (med WebTV)

 

Related Articles

Add Comment