Ejby IF Fodbold slog Faxe BK

Category: Senior - Bredde 10 0

Lørdagens kamp på Ejby Stadion mod rækkens nummer tre
Faxe BK, gav en fortjent sejr til hjemmeholdet Ejby IF Fodbold på 3-1.

 

Udeholdet Faxe BK kom ellers foran i en kamp, der indtil på det tidspunkt var meget lige i spil og chancer. Ejby IF Fodbold blev endda i første halvleg ramt af flere hårde Faxe BK tacklinger, samt grimme eftertacklinger, og et par af Ejby IF Fodbolds spillere måtte derfor også skiftes ud.
Spillerne blev dog “lappet sammen” og især Joakim Holm og Simon Johansen gjorde en særdeles god figur da de atter kom på banen sammen med Jesper “Jap” Pedersen på midtbanen.

Så på trods af skaderne bevarede Ejby IF Fodbold overblikket, og satte sig mere og mere på både spil og chancer.

Viljen til forskel 

Som anden halvleg forløb var det tydeligt, at se at Ejby IF Fodbold bare VILLE have de tre point, og Faxe BK blev spillet tynde flere gange.
Udligningen til 1-1 kom også, da Ejbys angriber Jonas Pico fik sat et indlæg godt i mål uden chance for Faxe BKs målmand.
Jonas Pico måtte desværre forlade banen i anden halvleg efter endnu en hård tackling fra Faxe BK.
Denne gang var det en stempling direkte på knæet i en fifty/fifty-situation.

Ejby IF Fodbold ville dog have mere end bare 1-1, og målene til 2-1 og 3-1 kom fra den indskiftede Nichlas Foley som to gange kom godt med i feltet, og med en hård inderside først scorede til 2-1 og lidt efter med hovedet satte 3-1 målet ind, til stor jubel hos de mange fremmødte tilskuere på Ejby Stadion.

“Nichlas Foley kommer fra Ejby IF Fodbolds ‘udviklingsgryde’ på andenholdet, og det var dejligt at se ham folde sig ud i en kamp
på 1. holdet, og så endda med et par mål oveni”, fortæller Sportchef Jan B. Larsen.

Det i foråret ellers sejrsvante Faxe BK, fik hårdt ram på flere Ejby-spillere, men på deres tur hjemad til Faxe har holdet nok tænkt mere over hvad som ramte dém på Ejby Stadion denne lørdag.

Related Articles

Add Comment