Ejby IF var på succesrig træningslejr i tyrkiet

Category: Senior - Bredde 3 0

Som optakt til den kommende forårssæson i Serie 2, hvor førstepladsen skal forsøges bevaret og dermed avancement til Serie 1, har Ejby IF’s førstehold været på et vellykket træningsophold i Tyrkiet.

Det 5 stjernede Hotel Papillon Belvil dannede rammen for Ejby IF træningslejr.

Fodboldbanerne der er tilknyttet hotellet lå lige i nærheden, og her blev de grønne græsbaner jævnligt tromlet og vandet til stor glæde for trænere og spillere. Vejret bød på solskin og 20-23 grader det meste af tiden.

Træningslejren var nemlig arrangeret med all-inclusive, bustransport til og fra hotel og træningsbaner, og på hotellet var der bl.a. indendørs swimmingpool og varme- og spabad som spillerne benyttede flittigt efter træningspassene.

Ejby IF Fodbold gennemførte på fire dage otte træningspas inkl. to træningskampe mod Vojens BI fra den jyske Serie 2 og Stord fra den norske 3. Division.

På førstedagen blev det til en 5-4 sejr over Vojens BI og på sidstedagen blev det til en 2-1 sejr over det norske hold.

“Der blev arbejdet rigtig godt af spillerne og trænerne, og jeg er meget tilfreds med forløbet og udbyttet af træningslejren. På det sociale område er det også gået rigtig godt og vi er blevet rystet godt sammen som hold så det er dejligt at se”, siger sportschef Jan B. Larsen til Lørdags-Avisen.

“Trænerne doserede træningen rigtig fint og spillerne imponerede mig også. I den sidste kamp mod det norske hold Stord, der blev der virkelig arbejdet igennem og der blev vist en fantastisk indstilling på banen. Det selv om spillerne på det tidspunkt havde hele seks træningspas og en træningskamp i benene. Kan vi tage den flotte indstilling, ydmyghed og vilje med til forårets kampe i turneringen så vil jeg være særdeles tilfreds”, slutter Jan B. Larsen.

Ejby IF Fodbold starter turneringen hjemme på Sydbank Park på lørdag den 13. april kl. 15.00 mod Vordingborg IF. Den første kamp mod Karlslunde IF blev udsat på grund af vejret og dårlige baner og spilles derfor senere.

 

Kilde: Lørdagsavisen

Related Articles

Add Comment