Ejby indtager toppen af serie 2 (WebTV)

Category: Senior - Bredde, VIDEO 3 0

Trods man fortsat kun er kort inde i sæsonen, så var der alligevel dømt vaskeægte topbrag på Ejby Stadion, der nu er omdøbt til Sydbank Park, da førerholdet i serie 2, Pulje 4, Holmegaard GB var på besøg. Blot et enkelt point efter gæsterne i tabellen, lå hjemmeholdet Ejby IF Fodbold.

 

Ejby IF Fodbold kom ellers ikke alt for godt fra start i opgøret. Efter blot to minutters spilletid kom hjemmeholdet nemlig bagud, da der ikke blev handlet konsekvent nok i Ejby’s bagerste kæde, hvorefter Holmegaard på det efterfølgende skud scorer til 0-1.
Men Ejby-holdet er bare ikke sådan at slå ud i denne sæson, og viser altid en fantastisk moral. Således også i lørdagens opgør, hvor der stod Ejby på de næste fire scoringer i kampen. Dermed havde hjemmeholdet bragt sig i front med hele 4-1, efter at have været bagud i kampens indledning. Så sandelig noget af en “turn-over”.

 

Holmegaard Comeback
Trods kampen syntes afgjort, så lykkedes det alligevel Holmegaard at bringe sig tilbage i opgøret, og med to scoringer til 4-3, var der atter bragt spænding tilbage i opgøret.
Men det har været fysisk hårdt for gæsterne at spille sig ind i kampen igen, og kræfterne rakte ikke til den sidste slutspurt. Dermed kunne Ejby IF Fodbold køre sejren hjem og kalde sig nyt tophold i serie 2 efter ugens spillerunde.

 

Tidligere holdkammerater i vente
Næste kamp for Ejby IF Fodbold er næste weekend på udebane mod Karise IK. En kamp som især klubbens nye spiller Malte Pedersen ser meget frem til, da han netop er kommet til Ejby IF Fodbold fra netop Karise IK.

“Malte lagde lørdag op til tre af holdets fire mål, og det er dejligt at se hvordan han hurtigt er faldet ind på holdet, og vores måde at spille på. Nu skal vi så på lørdag vise at vi på ingen måde undervurderer Karise”, siger sportschef Jan B. Larsen til Lokalbold.

Karise IK, der hungre efter sæsonens første sejr, har fået en rigtigt skidt start på turneringen og ligger sidste i tabellen, helt uden point efter fem spillerunder.

 

WebTV:

Se Ejby-træner Ole Pedersen fortælle om sine forventninger til Malte Pedersen i vores WebTV sektion, eller følg det direkte link herunder:

https://www.lokalbold.dk/webtv2012/?videos=ejby-traener-jeg-forventer-mig-meget-af-malte

 

Related Articles

Add Comment