Ejby indtager toppen af serie 2 (WebTV)

Trods man fortsat kun er kort inde i sæsonen, så var der alligevel dømt vaskeægte topbrag på Ejby Stadion, der nu er omdøbt til Sydbank Park, da førerholdet i serie 2, Pulje 4, Holmegaard GB var på besøg. Blot et enkelt point efter gæsterne i tabellen, lå hjemmeholdet Ejby IF Fodbold.

 

Ejby IF Fodbold kom ellers ikke alt for godt fra start i opgøret. Efter blot to minutters spilletid kom hjemmeholdet nemlig bagud, da der ikke blev handlet konsekvent nok i Ejby’s bagerste kæde, hvorefter Holmegaard på det efterfølgende skud scorer til 0-1.
Men Ejby-holdet er bare ikke sådan at slå ud i denne sæson, og viser altid en fantastisk moral. Således også i lørdagens opgør, hvor der stod Ejby på de næste fire scoringer i kampen. Dermed havde hjemmeholdet bragt sig i front med hele 4-1, efter at have været bagud i kampens indledning. Så sandelig noget af en “turn-over”.

 

Holmegaard Comeback
Trods kampen syntes afgjort, så lykkedes det alligevel Holmegaard at bringe sig tilbage i opgøret, og med to scoringer til 4-3, var der atter bragt spænding tilbage i opgøret.
Men det har været fysisk hårdt for gæsterne at spille sig ind i kampen igen, og kræfterne rakte ikke til den sidste slutspurt. Dermed kunne Ejby IF Fodbold køre sejren hjem og kalde sig nyt tophold i serie 2 efter ugens spillerunde.

 

Tidligere holdkammerater i vente
Næste kamp for Ejby IF Fodbold er næste weekend på udebane mod Karise IK. En kamp som især klubbens nye spiller Malte Pedersen ser meget frem til, da han netop er kommet til Ejby IF Fodbold fra netop Karise IK.

“Malte lagde lørdag op til tre af holdets fire mål, og det er dejligt at se hvordan han hurtigt er faldet ind på holdet, og vores måde at spille på. Nu skal vi så på lørdag vise at vi på ingen måde undervurderer Karise”, siger sportschef Jan B. Larsen til Lokalbold.

Karise IK, der hungre efter sæsonens første sejr, har fået en rigtigt skidt start på turneringen og ligger sidste i tabellen, helt uden point efter fem spillerunder.

 

WebTV:

Se Ejby-træner Ole Pedersen fortælle om sine forventninger til Malte Pedersen i vores WebTV sektion, eller følg det direkte link herunder:

https://www.lokalbold.dk/webtv2012/?videos=ejby-traener-jeg-forventer-mig-meget-af-malte

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Rishøj: Vi kan overraske mod Frem (WebTV)

Rishøj: Vi kan overraske mod Frem (WebTV)

Trods en halvtrist sæsonpremiere for få dage siden mod Holbæk, så er der optimisme i Rishøj-lejren før dagens opgør hvor topholdet Frem gæster Rishøj Stadion. Lokalbold.dk har indhentet følgende kommentarer (se videklippet herunder) fra Rishøjtræneren, Manageren og en af de nye spillere hos Rishøj Jonas Bæk. Alle ser de optimistisk på opgøret mod topholdet.  

Rishøj fik point i overtiden (WebTV)

Rishøj fik point i overtiden (WebTV)

Forårspremieren i 2. Division på Rishøj Stadion, som var et bundopgør mellem Rishøj og Holbæk, var tæt på at give årets første nederlag til hjemmeholdet, men heldet var med Rishøj dybt inde i overtiden, hvilket sikrede det ene point mod Holbæk. Bidende kulde og stærk blæst var bestemt ikke de ingridienser man kunne ønske sig

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Peter Schmeichel (født 18. november 1963 i Gladsaxe) er tidligere dansk målmand på det danske fodbold a-landshold, der bl.a. blev Europamestre i 1992. I dag fylder Peter Schmeicel 51 år. Peter Boleslaw Schmeichel, som er hans fulde navn, var polsk statsborger, indtil han fyldte 7 år, idet hans far var fra Polen. Karrieren startede i

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier