Ejby må sige farvel til Cheftræneren

Category: Senior - Bredde, Træner 13 0

olepedersen400Cheftræner Ole Pedersen takker af hos Ejby IF Fodbold som han har formået at rykke fra serie 2 niveau til serie 1, samt overleve første sæson efter oprykningen. Ole Pedersen søger nu nye udfordringer.

Efter tre fantastiske år hos Ejby IF Fodbold mener Cheftræner Ole Pedersen at det nu er tid til nye udfordringer, ligesom han med et skævt smil tilføjer at spillerne i Ejby nok trænger til at høre en anden stemme fra sidelinien.

“Jeg har været utroligt glad for at være i en klub hvor mange ting fungerer rigtig godt. Det setup man her har udenfor banen, kan mange andre klubber kun sukke efter”, fortæller Ole Pedersen til Lokalbold.dk og fortsætter:

“Jeg er dog kommet frem til at mine trænerambitioner nu skal prøves af højere oppe, enten med Senior eller noget Elite-Ungdom”, afslører 39-årige Ole Pedersen, der besidder B-licens træneruddanelsen.

Endnu har Ole Pedersen ikke truffet beslutning om hvor trænerkarrieren skal fortsætte, og selvom han allerede har flere tilbud på hånden håber han fortsat på den helt rigtige henvendelse.

“Jeg vil gerne takke alle i Ejby If Fodbold senior afdeling. Lige fra de frivillige der kridter baner og gør klar til klubbens hjemmekampe, til Sportschef Jan B Larsen som trækker det helt store slæb i klubben. Og så selvfølgelig de godt 40 spillere som vi i trænerteamet har arbejdet med”, afslutter Ole Pedersen.

Sidste kamp som Cheftræner hos Ejby IF Fodbold bliver på hjemmebane lørdag 21. Juni, hvor Ejby runder en absolut godkendt sæson af med et opgør mod Holmegaard, der ligesom Ejby IF Fodbold er oprykker fra serie 2.

Det bliver helt sikkert et vemodigt farvel i Ejby til Ole Pedersen lørdag 21. Juni.

 

Related Articles

Add Comment