Ejby måske tilbage på sporet mod Karise (WebTV)

SERIE 2: EJby IF Fodbold, der ellers længe har lignet en stensikker oprykker til serie 1, har haft en del grus i maskineriet i forårets opstart, hvor det (inden opgøret mod bundproppen Karise) blot var blevet til en enkelt sejr. De fire seneste kampe er sluttet uafgjorte og senest endda med et nederlag. Pludselig er oprykningen ikke så oplagt endda, og det ser ud til at Ejby nu må kæmpe hårdt herfor.

Netop Derfor var alle sejl også sat ind på at hjemmeholdet skulle tilbage på sejrskurs da bundholdet Karise (fortsat helt uden point) i weekenden gæstede Ejby Stadion.

Men Karise var ikke kommet for at lægge sig ned og ydede faktisk kvalificeret modstand til hjemmeholdet et langt stykke ind i kampen. Faktisk bragte Karise sig i front med 1-0 i første halvleg, men inden pausen havde Ejby fået reduceret til 1-1.

Den uafgjorte stilling holdt til langt inde i 2. halvleg, og faktisk var man begyndt at tro på en overraskelse var på vej, og at Karise måske ville hente deres første point i 17 kampe.

 

Et gear op for Ejby
Men i kampens sidste 20 minutter satte hjemmeholdet tempoet et gear op, og gæsterne fra Karise, der efterhånden var løbet tør for brændstof efter en ellers flot præstation, kunne ikke følge trop.

Det blev endda en tidligere Karise-spiller, der fik sat gang i hjemmeholdets sejrskurs. Malte Pedersen nådede højest i en luftduel efter et hjørnespark og fik dirergeret bolden sikkert i mål. 2-1 til Ejby, der nu var fyldt med selvtillid og energi. Man fornemmede at der ville komme flere scoringer.

Og det gjorde der. To ekstra af slagsen. Begge hovedstødsmål, og begge sat ind af Ejbys fyrtårn Simon Johansen.

Kampen endte dermed med den forventet hjemmesejr på 4-1.

 

WebTV:
Lokalbold.dk WebTV sektion har højdepunkter og kommentarer fra opgøret i Ejby. Se målene og hør Cheftræner Ole Pedersens og den dobbelte målscorer Simon Johansens kommentarer hertil.
Senere på ugen bringer vores WebTV sektion et længere interview med Ole Pedersen om Ejbys fortsatte muligheder for at nå serie 1 oprykningen.

WebTV Klippet: Ejby – Karise (Serie 2)

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier