Ejby og Køge mødes i finalen

Årets udgave af PreSeason Tournament blev lørdag skudt i gang på Sydbank Park i Ejby. Lørdagens semifinaler stod mellem Ejby mod Rishøj efterfulgt af Køge mod Herfølge.

Første semifinale fik en noget tung start og man skulle langt ind i opgøret før tempo, spænding og intensitet indtraf i opgøret, men da det endelig skete fejlede underholdningen bestemt ikke noget.

De regerende mestre fra Rishøj var bedst spillende opgøret igennem og bragte sig to gange i front, men begge gange fik Ejby udlignet på riposter fra Rishøj-keeperen.
2-2 i ordinær kamp og afgørelsen skulle findes via amerikansk straffespark, som altid er en underholdende affære – Og denne gang var bestemt ingen undtagelse.
Arrangørklubben Ejby trak dog det længste strå og kunne med anfører Martin Ekbergs scoring, på det sidste spark, strække armene i vejret, vel vidende at Ejby nu havde kvalificeret sig til årets finale.

I lørdagens anden semifinale stod de gamle arvefjender (nu samarbejdsklubber i HB Køge) Køge BK og Herfølge BK over for hinanden.
Herfølge startede opgøret bedst, dog uden at blive farlige for alvor. Langsomt, men sikkert, arbejdede Køge sig ind i opgøret og efter en halv times spil kunne Mustafa Simsir passere Herfølges keeper Andreas Falk for første gang.
Herefter gik det stærkt: 2-0 ved Karl Johan Teigland efter hjørnespark, og 3-0 ved Zia Wahidi, og kampen var reelt afgjort allerede inden pausen.
I 2. halvleg fik køgetræner Morten Eskesen, stort set, skiftet hele holdet ud.
Både spænding og underholdningen havde forladt opgøret efter pausen, hvor Køge mere eller mindre kørte på autopilot, mens Herfølge nærmest havde opgivet håbet.
I slutfasen var det Martin Herner Hansen, der fik lukket og slukket med sin scoring til slutfacit 4-0 i Køges favør.

Søndagens kampen bliver derfor som følger:
Bronzekampen (kl. 14:00) bliver et opgør mellem Rishøj BK og Herfølge BK, mens finalen (kl. 16:00) kommer til at stå mellem Ejby IF Fodbold og Køge BK.

 

WebTV og Foto
Vi arbejder på højtryk med at færdiggøre WebTV indslag fra lørdagens to opgør. Disse er online på Lokalbold’s WebTV sektion i løbet af søndagen, mens finaledagens kampe kan ses mandag.
Man kan se fotos fra de to første opgør på vores søsterside PICpower.dk eller følg de direkte links herunder

Semifinale 1: Ejby IF Fodbold – Rishøj BK (fotos fra PICpower.dk)
Semifinale 2: Køge BK – Herfølge BK (fotos fra PICpower.dk)

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Temperaturen stiger på lokalbold og e-sport

Temperaturen stiger på lokalbold og e-sport

Når bolden ruller kan alting ske. Det er et faktum, som gælder på alle niveauer, og derfor kan lokalbold (fodbold) i serie 3 være lige så medrivende som en Premier League kamp på Old Trafford. Derfor elsker vi fodbold. The beautiful game. Denne artikel tager et kig på, hvad der gør lokalbolden til noget særligt.

Sådan kommer du i gang med online betting

Sådan kommer du i gang med online betting

Der er i dag flere og flere, der ser de mange gode muligheder, som der gør sig gældende, når det kommer til online betting. Her er der nemlig tale om en form for indtægt, som ikke kræver meget af den enkelte. Det handler blot om at have en hobby og på den måde få det

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier