Ejby overvintrer på 1. pladsen (WebTV)

Serie 2: Efterårets sidste kamp, der blev spillet i Gørslev, endte med en 2-1 sejr til topholdet Ejby IF Fodbold, som dermed kan overvintrer på 1. pladsen i serie 2 inden turneringen fortsættes til foråret.

“På Gørslevs hjemmeside kunne man i deres optakt til kampen læse om hvordan David slog Goliat i historiebøgerne. David slog dengang Goliat med teknisk snilde og færdigheder, så Gørslev skulle måske have læst lidt op på historien fra dengang”, fortæller sportschef Jan B. Larsen med et smil efter opgøret.

“Gørslev byder os bestemt op til dans med masser af nærkampe og fight, men teknisk snilde og færdigheder udeblev. Dansegulvet var dog også meget ujævnt, så begge hold er godt undskyldt denne lørdag. Det var ikke nemt at spille god fodbold på sådan en bane. Så selv om kampen på det grundlag blev lidt på Gørslevs præmisser så synes jeg vi har nogenlunde styr på kampen. Deres mål falder også på en dødbold efter vi er kommet foran 2-0. Det er dejligt vi vinder sådan en fodboldkamp, og vores spillere skal roses for at tage arbejdshandskerne på når der kræves lidt ekstra”, siger sportschef Jan B. Larsen.

Ejby IF Fodbold førte 1-0 ved pausen på et mål af Malte Pedersen. Han var hurtigt over en
retur i feltet efter at Joachim Jensen havde snurret rundt om sig selv og afsluttet. Gørslevs
målmand halvklarer forsøget og Malte sparker bolden sikkert i mål til stor jubel for Ejby-holdet.
På Ejby-siden, hvor der var mange fremmødte tilskuere fra Ejby, var der enighed om at det var en fortjent føring efter en periode hvor Ejby-holdet havde været dominerende.

2-0 målet i anden halvleg blev lavet af Joakim Holm efter oplæg fra Amir, som på kanten viste
teknisk snilde og færdigheder, da han runder Gørslev-backen med et par hurtige fodskift og
spiller Joakim Holm helt fri på kanten ind til det lille felt. Joakim Holm fortsætter de tekniske færdigheder, laver en skudfinte og sætter bolden i mål. Et flot mål med tempo og teknik.

Gørslev fik efterfølgende et reduceringsmål til 2-1 hvor en retur i feltet, efter en dødbold, havner for fødderne af en Gørslev-spiller, som sikkert sparker chancen i mål.
Gørslev fik nu ekstra energi, men de helt store chancer udeblev. I stedet kunne Ejby-holdet lukke kampen på bl.a. to store omstillings-muligheder men disse blev ikke omsat til mål.

“Vi har haft en rigtig fin efterårssæson, og fået lagt nogle lag på vores spil som vi har talt om, og som vi har manglet tidligere. Spillerne, trænerteamet og holdlederne har arbejdet rigtig godt i lang tid så nu skal vi huske at nyde stillingen i rækken”, afslutter Sportschef Jan B. Larsen.

 

WebTV
Cheftræner Ole Pedersen ser yderst optimistisk på mulighederne for at avancerer til Serie 1 til sommer:

“Hvis ikke det skulle være nu, så har jeg svært ved at se hvornår det så skulle være. Hvis ikke det lykkedes denne gang, så skal jeg nok hjem og kigge dybt i trænermanualerne”, siger Ole Pedersen i et interview med Lokalbold.dk.

Dermed tøver Cheftræneren heller ikke med at ligge optimalt pres på sig selv og sin trup. Han afslører også i interviewet at han mener at truppen, som den ser ud nu, er god nok til at begå sig i serie 1, selvom han erkender at det hele går en tand stærkere og fejl straffes prompte i den bedre række.

Det bliver spændende at se om Ejby IF Fodbold kan fastholde de fornemme takter fra efteråret når turneringen atter skydes i gang til foråret. Et forår der iøvrigt startes med et topopgør på udebane mod Karlslunde.

Se hele interviewet med Cheftræner Ole Perdersen i vores webtv-sektion, eller følg linket herunder:

https://www.lokalbold.dk/webtv2012/?videos=ejbytraener-tror-pa-serie-1-oprykning


0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Rishøj: Vi kan overraske mod Frem (WebTV)

Rishøj: Vi kan overraske mod Frem (WebTV)

Trods en halvtrist sæsonpremiere for få dage siden mod Holbæk, så er der optimisme i Rishøj-lejren før dagens opgør hvor topholdet Frem gæster Rishøj Stadion. Lokalbold.dk har indhentet følgende kommentarer (se videklippet herunder) fra Rishøjtræneren, Manageren og en af de nye spillere hos Rishøj Jonas Bæk. Alle ser de optimistisk på opgøret mod topholdet.  

Rishøj fik point i overtiden (WebTV)

Rishøj fik point i overtiden (WebTV)

Forårspremieren i 2. Division på Rishøj Stadion, som var et bundopgør mellem Rishøj og Holbæk, var tæt på at give årets første nederlag til hjemmeholdet, men heldet var med Rishøj dybt inde i overtiden, hvilket sikrede det ene point mod Holbæk. Bidende kulde og stærk blæst var bestemt ikke de ingridienser man kunne ønske sig

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Peter Schmeichel (født 18. november 1963 i Gladsaxe) er tidligere dansk målmand på det danske fodbold a-landshold, der bl.a. blev Europamestre i 1992. I dag fylder Peter Schmeicel 51 år. Peter Boleslaw Schmeichel, som er hans fulde navn, var polsk statsborger, indtil han fyldte 7 år, idet hans far var fra Polen. Karrieren startede i

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier