Ejby rev sejr i land ved sæsonpremieren

Category: Senior - Bredde 11 0

ejby400cÅrets første turneringskamp på hjemmebane i serie 1 for Ejby IF Fodbold, var henlagt til kunstbanen ved Køge Stadion da det hyggelige Ejby Stadion fortsat ikke er helt forårsklar til fodbold. Gæsteholdet var fra Fårevejle, og ifølge Ejby Cheftræner Ole Pedersen var årets første kamp et ægte ‘6 points’ opgør.

 

Hjemmeholdet fra Ejby kom bedst fra start og satte præget på initiativet i kampens start, hvilket gav bonus allerede efter 10 minutters spil, hvor Ronni Hansen med et flot skud satte bolden ind i det lange hjørne til 1-0.

Desværre havde jublen dårligt lagt sig for Ejby-spillerne, før gæsterne fra Fårevejle havde udlignet til 1-1, da de (på kanten af offside) får overlistet Ejby-forsvaret.

Ejby fortsatte dog med godt pres og hurtigt spil, hvilket nærmest i perioder gjorde gæsterne helt rundtosset.
Igen var det Ronni Hansen, der blev målscorer for hjemmeholdet, da han modtog en fin frispilning og kom alene med Fårevejles keeper. Sådan en chance lader den rutineret tidligere superliga-spiller sjældent brænde, hvilket da heller ikke blev tilfældet i dagens kamp. På sikker vis bringer Ronni Hansen atter Ejby i front med 2-1.

Men gæsterne fra Fårevejle havde også stor andel af kampen og var ikke kommet til Køge for at lægge sig ned. Derfor fortsatte gæsterne deres gode spil og gav bestemt ikke op, hvilket igen gav pote da Ejby-forsvaret i et par sekunders uopmærksomhed atter blev overspillet. 2-2 i en yderst underholdende 1. halvleg, hvor Ejby-keeper Andreas Falk også måtte diske op med et par super-redninger.
Igen i 2. halvleg var det Ejby-holdet, der kom bedst ud fra pausen. Indskiftede Jonas Pico scorer til 3-2 blot 8 minutter inde i halvlegen, efter en lækker dyb stikning fra Ronni Hansen. Dermed var Ejby atter på sejrskurs.

Kampen har godt med tempo, nerve og underholdning for alle pengene. Men Ejby-forsvaret har ikke deres bedste dag. Endnu en gang slipper gæsterne forbi en sløj opdækning og kommer alene med keeper Andreas Falk – Og i dette tilfælde var ‘Falken’ chanceløs. Fårevejle havde nu for tredje gang bragt balance i regnskabet.

Men trods endnu en ‘spand koldt vand i hovedet’, så finder Ejby atter resourcer frem til kampens 7. og afgørende scoring. Det er Simon Johansen, som laver sejrsmålet til 4-3, efter en god aflevering på venstrekanten.

Kampens slutfase byder på et rødt kort til gæsterne fra Fårevejle efter en nødbremse på Jonas Pico.
Ligeledes følte hjemmeholdet sig snydt for et straffespark mod kampens slutning af dommer Cem Irfan Caner, der ellers dømte rigtigt godt kampen igennem.

 

Brønby venter i kulissen
Alt i alt en rigtig god sæsonstart fra Ejby IF Fodbolds bedste seniorhold i serie 1, der gav vigtige point i kampen for at holde afstand til nedrykningsstregen.
På søndag går det atter løs for Ejby IF Fodbold når holdet gæster Brøndby, og Cheftræner Ole Pedersen udtalte herom umiddelbart efter sæsonpremieren:

“Hektisk kamp i dag, der heldigvis endte med 3 point til os – Men der skal helt klart lægges flere lag på defensivt, såfremt vi skal have point med hjem fra Brøndby på søndag”, fortæller Cheftræner Ole Pedersen til Lokalbold.dk

 

 

 

Related Articles

Add Comment