Ejby rev sejr i land ved sæsonpremieren

ejby400c

Årets første turneringskamp på hjemmebane i serie 1 for Ejby IF Fodbold, var henlagt til kunstbanen ved Køge Stadion da det hyggelige Ejby Stadion fortsat ikke er helt forårsklar til fodbold. Gæsteholdet var fra Fårevejle, og ifølge Ejby Cheftræner Ole Pedersen var årets første kamp et ægte ‘6 points’ opgør.

 

Hjemmeholdet fra Ejby kom bedst fra start og satte præget på initiativet i kampens start, hvilket gav bonus allerede efter 10 minutters spil, hvor Ronni Hansen med et flot skud satte bolden ind i det lange hjørne til 1-0.

Desværre havde jublen dårligt lagt sig for Ejby-spillerne, før gæsterne fra Fårevejle havde udlignet til 1-1, da de (på kanten af offside) får overlistet Ejby-forsvaret.

Ejby fortsatte dog med godt pres og hurtigt spil, hvilket nærmest i perioder gjorde gæsterne helt rundtosset.
Igen var det Ronni Hansen, der blev målscorer for hjemmeholdet, da han modtog en fin frispilning og kom alene med Fårevejles keeper. Sådan en chance lader den rutineret tidligere superliga-spiller sjældent brænde, hvilket da heller ikke blev tilfældet i dagens kamp. På sikker vis bringer Ronni Hansen atter Ejby i front med 2-1.

Men gæsterne fra Fårevejle havde også stor andel af kampen og var ikke kommet til Køge for at lægge sig ned. Derfor fortsatte gæsterne deres gode spil og gav bestemt ikke op, hvilket igen gav pote da Ejby-forsvaret i et par sekunders uopmærksomhed atter blev overspillet. 2-2 i en yderst underholdende 1. halvleg, hvor Ejby-keeper Andreas Falk også måtte diske op med et par super-redninger.
Igen i 2. halvleg var det Ejby-holdet, der kom bedst ud fra pausen. Indskiftede Jonas Pico scorer til 3-2 blot 8 minutter inde i halvlegen, efter en lækker dyb stikning fra Ronni Hansen. Dermed var Ejby atter på sejrskurs.

Kampen har godt med tempo, nerve og underholdning for alle pengene. Men Ejby-forsvaret har ikke deres bedste dag. Endnu en gang slipper gæsterne forbi en sløj opdækning og kommer alene med keeper Andreas Falk – Og i dette tilfælde var ‘Falken’ chanceløs. Fårevejle havde nu for tredje gang bragt balance i regnskabet.

Men trods endnu en ‘spand koldt vand i hovedet’, så finder Ejby atter resourcer frem til kampens 7. og afgørende scoring. Det er Simon Johansen, som laver sejrsmålet til 4-3, efter en god aflevering på venstrekanten.

Kampens slutfase byder på et rødt kort til gæsterne fra Fårevejle efter en nødbremse på Jonas Pico.
Ligeledes følte hjemmeholdet sig snydt for et straffespark mod kampens slutning af dommer Cem Irfan Caner, der ellers dømte rigtigt godt kampen igennem.

 

Brønby venter i kulissen
Alt i alt en rigtig god sæsonstart fra Ejby IF Fodbolds bedste seniorhold i serie 1, der gav vigtige point i kampen for at holde afstand til nedrykningsstregen.
På søndag går det atter løs for Ejby IF Fodbold når holdet gæster Brøndby, og Cheftræner Ole Pedersen udtalte herom umiddelbart efter sæsonpremieren:

“Hektisk kamp i dag, der heldigvis endte med 3 point til os – Men der skal helt klart lægges flere lag på defensivt, såfremt vi skal have point med hjem fra Brøndby på søndag”, fortæller Cheftræner Ole Pedersen til Lokalbold.dk

 

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier