Ejby tager på træningslejr sydpå

Category: Senior - Bredde 5 0

Ejby IF Fodbolds førsteholdstrup har siden den 29. januar trænet i blæst og kulde, men på torsdag den 21. marts skiftes den danske vinterkulde ud med noget mere behagelige temperaturer i Tyrkiet.

Her slår truppen lejr i byen Belek frem til tirsdag den 26. marts.

Cirka 20 graders varme, et lækkert hotel og lækre græsbaner er rammerne for Ejby IF Fodbolds træningslejr i Tyrkiet. En træningslejr som ligger perfekt som optakt til de kommende Serie 2 kampe i forårets DBU Sjælland-turnering som starter lørdag den 6. april.

Spillere, trænere og ledere har stået sammen og selv været med til at skaffe penge til træningslejren, og sammen med en passende egen-betaling og commitment fra spillerne er projektet med træningslejren i Tyrkiet lykkes.

“Vi tager afsted på træningslejren for at kunne træne optimalt inden turneringsstarten og for at give spillere, trænere og ledere en rigtig god oplevelse af hvordan det er at træne optimalt med kun fokus på træning, taktik og restitution. Samtidig bliver det en kanon oplevelse for alle at få i det hele taget”, siger sportschef Jan B. Larsen til Lørdags-Avisen.

Sydbank som er storsponsor i Ejby IF Fodbold har sponsoreret spilletøj, t-shirt m.m. så holdet er klædt godt på, selv om der forhåbentlig ikke bliver brug for alt for meget tøj under de sydlige himmelstrøg.

Ejby skal spille to kampe under opholdet i Belek. Første kamp er mod Vojens BI fra Serie 2 fredag 22. marts kl 15.00. Anden kamp er mod Stord fra den norske 3. Division søndag 25. marts kl 15.00.

Ejby IF Fodbold overvintrer som nummer et i Serie 2 så der er lagt op til et spændende forår for klubben.

Kilde: Lørdagsavisen

Related Articles

Add Comment