Ejby tog et stort skridt mod oprykning

Category: Senior - Bredde 2 0

SERIE 2: Kursen er atter sat mod oprykning for Ejby IF Fodbold efter en sand magtdemostation i topopgøret mod FC Storebælt, der blev sendt hjem med et 4-0 nederlag.

Cheftræner Ole Pedersens tropper hos Ejby IF Fodbold har nu, efter en lidt træg forårsopstart, genfundet sejrskursen og er atter på rette spor for en oprykning til serie 1.

Et af forårets vigtigste opgør (en såkaldt 6 points-kamp) blev tirsdag aften (21. maj) afviklet på Sydbank Park i Ejby, hvor der var topopgør mod FC Storebælt.
Gæsterne kunne, med en sejr, bringe sig helt op i top-3 a’ point med Ejby. Omvendt kunne hjemmeholdet sætte FC Storebælt en smule af i topstriden, og bringe sig selv tilbage i top-2, med en sejr.

Og da dommer Admir Muftic fløjtede opgøret af på Sydbank Park, som Ejby’s hjemmebane er omdøbt til, så stod der altså hele 4-0 til hjemmeholdet på måltavlen.

Dette sammenholdt med at Ejby IF Fodbold (på papiret) har det nemmeste slutprogram af topholdene, så ser det efterhånden rigtigt fornuftigt ud for en oprykning til serie 1.

Related Articles

Add Comment