Ejby vandt en overbevisende sejr

Category: Senior - Bredde 6 0

Sommeren havde lørdag ramt Ejby med lækkert solskin og 20 grader.

Så rammerne var i orden på Sydbank Park da topholdet Ejby IF Fodbold bød Langebæk Alliancen og tilskuerne velkommen til kampen i Serie 2, Pulje 4.

Tilskuerne fik god underholdning at se med hele seks mål til hjemmeholdet. 2-0 stod det ved pausen ved mål af Nicklas Jensen og Joachim Jensen.

Nicklas Jensen med højrebenet er et sjældent syn men ind kom bolden da han afsluttede fint i feltet. 2-0 målet kom lige før pausen da Malte Pedersen flot placerer et skud uden om målmanden.

Skuddet ramte helt oppe i sammenføjningen og slog ned på den ene stolpe og ud til Joachim Jensen der effektivt satte bolden i mål til 2-0.

I anden halvleg blev tingene sat på plads af Ejby IF Fodbold med fire mål. Det ene mål var flottere end det andet men Langebæk Alliancen lignede også nogen der i anden halvleg kun kiggede efter de lune grillpølser fra stadiongrillen…

Målscorerne var her to mål til af Joachim Jensen, et af Amir og det sidste mål blev sat ind af den unge Philip Juul som med en god effektiv inderside lige efter bogen sluttede forestillingen af på Sydbank Park denne lørdag.

“Det var en helt fortjent sejr og så er det altid dejligt samtidig at holde nullet når vi scorer masser af mål. Men Langebæk Alliancen havde efter første halvleg heller ikke meget at byde på. Det var vigtigt vi med det samme fik en sejr og tre point efter sidste lørdags skuffende kun ene point”, siger sportschef Jan B. Larsen til Lørdagsavisen.

Ejby IF Fodbold fører dermed fortsat rækken i serie 2, og da de nærmeste forfølgere FC Storebælt, Karlslunde IF og Holmegaard GB alle satte point til udbyggede Ejby IF Fodbold føringen med 3 point.

Næste kamp er lørdag den 27. oktober kl. 13.30 på udebane mod Gørslev IF.

 

Kilde: Lørdagsavisen


Related Articles

Add Comment