Ejby vandt over Køge i Serie 3

Category: Senior - Bredde 6 0

Ejby IF Fodbolds andethold sad over i første runde her i foråret, så det var uden en rigtig turneringskamp i benene at andenholdet lørdag på hjemmebane tog imod et af topholdene, nemlig Køge BK.

arkivfoto

Køge BK som inden forårets start, og med rimelighed har meldt ud, at de går efter oprykning til serie 2.

Ejby IF Fodbold ligger efter efterårets kampe sidst i rækken. Det var 14 sultne og mentalt klar spillere der blev sendt på banen til lokalopgøret mod Køge BK, og det var tydeligt at der var en fantastisk vilje i holdet.

“Det hele var bestemt ikke kønt og godt fodbold men det var holdets første kamp i foråret og point og sejre er vigtigst lige nu. Gutterne viser en fantastisk moral og fight hele kampen igennem. Viljen og hjernen var med hele vejen så at sige, og det er vigtigt. Trygheden i selve boldomgangen og bevægelserne skal nok komme”, siger Jan B. Larsen.

“Vores angriber, den kun 17-årige “Philipo” Juul, scorede begge Ejbys mål og gjorde det i det hele taget rigtig godt i hans første kamp, og målmand Daniel Larsen havde et par gode og vigtige redninger i slutfasen hvor Køge BK ellers lagde et godt pres for at udligne vores 2-1 føring”. (Kampens forløb 1-0, 1-1, 2-1).

“Philipo har jeg haft en god dialog med via Jonas Lindberg som er assistent i Køge FC. Jonas spillede selv i Ejby IF Fodbold i efteråret, og vi mente alle tre at Philipos udvikling fodbold-mæssigt og menneskeligt vil være i trygge hænder i Ejby IF Fodbold. Philipo har allerede udtrykt han er meget glad for skiftet til Ejby IF Fodbold og det er jo rigtig dejligt at få bekræftet. Det er også en fantastisk indstilling Jonas Lindberg/Køge FC viser og samtidigt et kvalitets-stempel af Ejby IF Fodbold og vores arbejde med unge mennesker”, tilføjer Jan B. Larsen.

“Også forsvaret i kampen var bedre end længe og med lidt held (og vilje!) og stolpe-ud-for-Køge, så kom de tre point altså i hus. I midterforsvaret spillede Emil Holst sin bedste kampe for klubben og det er tydeligt at se han nu træner to gange om ugen. Midtbanen arbejder stenhårdt hele kampen igennem, og hele holdet skal roses en ekstra gang for den fantastiske arbejdsindsats og at vi holder aftalerne og står sammen hele vejen til målet”, siger andenholdstræner og sportschef Jan B. Larsen til Lørdags-Avisen.

Jan B. Larsen har påtaget sig opgaven omkring andenholdet i et trænerteam med førsteholdets træner Ole Pedersen og assistenten Sune.

“Vi fortsætter klubbens grønne tråd i seniorafdelingen, og som vi med succes har gjort med 1. holdet de sidste 3-4 år, nemlig at vi tilknytter unge gode lokale seniorspillere på klubbens andenhold under fuldstændig samme vilkår og gode set-up og faciliteter som 1. holdet. Kald bare vores andenhold for vores talent-hold, det er i hvert fald sådan vi arbejder med holdet og spillerne. Det er en samling fantastiske gutter som vi prøver at gøres vores bedste for at hjælpe og vejlede, og ja simpelthen flytte som fodboldspillere så de kan komme i spil til 1. holdet. Det tager nogen gange flere år, men vi har gjort det før og det bliver vi ved med via vores set-up, og ud fra en ærlig dialog med den enkelte spiller. Gutterne ved det handler om træning to gange om ugen hvis de skal udvikle sig, de kender præmisserne og ellers har vi også et ungt tredjehold så vi tilbyder fodbold til alle i Ejby IF Fodbold. Det er desuden fantastisk at se hvordan første- og andenholdet fungerer sammen i omklædningsrummet og på træningsbanen”, siger sportschef Jan B. Larsen.

Næste lørdag spiller andenholdet kl 15 på udebane mod Solrød FC.

 

Kilde: Lørdagsavisen

Related Articles

Add Comment