Ellemarkskolen fra Køge i skolefodbold-finalen

Glæden er stor i Ellemarken nær Køge centrum. Den lokale skole vandt torsdag deres semifinale opgør på Køge Stadion over Skolen på Herredsåsen, der kommer fra Kalundborg området – Og nu er Køgedrengene klar til at indtage Parken hvor finalen afvikles torsdag 26. april.

Hvad en anden lokal skole: Strøbyskolen, har haft muligheden for hele 5 gange (4 gange semifinale med pigerne, og senest med drengene i sidste sæson) lykkedes Ellemarkskolen fra Køge med.

Første gang nogensinde skolen var helt fremme ved semifinalerne, lykkedes det altså at besejre modstander-skolen og dermed spille sig hele vejen til finalen i parken.

Netop semifinaledeltagerne fra Strøbyskolen, sendte Ellemarkskolen ud af turneringen tidligere på sæsonen, og det var vel omkring dette tidspunkt at man for alvor øjnede at der var poientiale i årets skolehold på Ellemarkskolen. Nu skal de repræsenterer Køge på nationalareanaen på torsdag – Og det bliver stort.

Køge Stadion lagde græs til semifinalen
Normalt spiller Ellemarkskolen deres skolekampe på skolebanen i Ellemarken, men semifinalen blev afviklet i perfekte rammer på Køge Stadion, hvor der var troppet masser af tilskurer op.
Blot et enkelt mål blev scoret i semifinalen på Køge Stadion, og man skulle et godt stykke ind i 2. halvleg før sejrsmålet endelig faldt.
Det var Mathias Larsen, der headede bolden i mål efter et frispark fra Ishak Berk.

“Jeg er sindssyg glad”, sagde matchvinderen til Ekstra Bladet efter kampen.

“Jeg tænkte bare på, at jeg skulle fare ud til tilskuerne. De har støttet os. Hele skolen undtagen 10. klasserne var der i dag”.

“Det er fedt, at vi har en uge mere med skolefodbold. Nu bliver det stort at komme til Parken”.

Modstanderen i Parken bliver Hunderupskolen fra Odense.

Kampen sendes iøvrigt direkte på TV2.

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Skovboskolen gik hele vejen

Skovboskolen gik hele vejen

Lokalbold`s udsendte medarbejder var på TRE-FOR Park for at overvære finalen mellem Dybbølskolen og Skovboskolen fra Bjæverskov i Ekstrabladets skolefodboldturnering. Torsdag eftermiddag, var Skovboskolen fra Bjæverskov nærmest tømt for elever. 11 busser havde sat kursen mod Odense for at støtte de lokale helte, der skulle spille finale mod Dybbølskolen fra Sønderjylland.

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Erik ‘Messer’ Schmidt, klub-ikon med 75 års medlemsskab i Køge Boldklub, runder i dag (18. november) 90 år. Køge Boldklubs ældste medlem kunne i dag fejre sin 90-års fødselsdag og naturligvis fejrede fødselaren, der har hele 75 års klub-medlemsskab, dagen i boldklubbens lokaler. ‘Kaffeklubben’ hos Køge Boldklub havde arrangeret en værdig fødselsdagsfest for dagens 90-års

Greve er klar med kunstgræsbane nummer to

Greve er klar med kunstgræsbane nummer to

Fredag aften kunne borgmester Pernille Beckmann erklære kunstgræsbane nummer to i Greve idrætscenter for åben. Med ca. 1200 fodboldspillere har en enkelt bane været alt for lidt for den store klub.

Køge Park projektet udskydes igen

Køge Park projektet udskydes igen

Det (måske) kommende nye stor-stadion i Køge Kommune, der gentagne gange er blevet ramt af udskydelser og forsinkelser, rammes nu af endnu en forsinkelse på op til 6 måneder. Det føles snart som en evighed hvor snakken om et nyt stor-stadion i Køge har stået på. Faktisk lovede Køge’s politikere (med dengang siddende borgmester Maria

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasiums drengehold stod torsdag den 9 oktober for afviklingen af et regionsstævne i fodbold for landets sydøstlige gymnasier. Køge Boldklub lagde baner til stævnet, hvor værterne var så ugæstfrie at vinde hele stævnet med en målscore på 10-1. Otte gymnasier deltog i turneringen, hvor Køge besejrede Høje Tåstrup med 1-0, hvorefter man havde en

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier