Ellemarkskolen fra Køge i skolefodbold-finalen

Category: Alt det andet (Diverse), Ungdom - Diverse 68 0

Glæden er stor i Ellemarken nær Køge centrum. Den lokale skole vandt torsdag deres semifinale opgør på Køge Stadion over Skolen på Herredsåsen, der kommer fra Kalundborg området – Og nu er Køgedrengene klar til at indtage Parken hvor finalen afvikles torsdag 26. april.

Hvad en anden lokal skole: Strøbyskolen, har haft muligheden for hele 5 gange (4 gange semifinale med pigerne, og senest med drengene i sidste sæson) lykkedes Ellemarkskolen fra Køge med.

Første gang nogensinde skolen var helt fremme ved semifinalerne, lykkedes det altså at besejre modstander-skolen og dermed spille sig hele vejen til finalen i parken.

Netop semifinaledeltagerne fra Strøbyskolen, sendte Ellemarkskolen ud af turneringen tidligere på sæsonen, og det var vel omkring dette tidspunkt at man for alvor øjnede at der var poientiale i årets skolehold på Ellemarkskolen. Nu skal de repræsenterer Køge på nationalareanaen på torsdag – Og det bliver stort.

Køge Stadion lagde græs til semifinalen
Normalt spiller Ellemarkskolen deres skolekampe på skolebanen i Ellemarken, men semifinalen blev afviklet i perfekte rammer på Køge Stadion, hvor der var troppet masser af tilskurer op.
Blot et enkelt mål blev scoret i semifinalen på Køge Stadion, og man skulle et godt stykke ind i 2. halvleg før sejrsmålet endelig faldt.
Det var Mathias Larsen, der headede bolden i mål efter et frispark fra Ishak Berk.

“Jeg er sindssyg glad”, sagde matchvinderen til Ekstra Bladet efter kampen.

“Jeg tænkte bare på, at jeg skulle fare ud til tilskuerne. De har støttet os. Hele skolen undtagen 10. klasserne var der i dag”.

“Det er fedt, at vi har en uge mere med skolefodbold. Nu bliver det stort at komme til Parken”.

Modstanderen i Parken bliver Hunderupskolen fra Odense.

Kampen sendes iøvrigt direkte på TV2.

 

Related Articles

Add Comment