Ellemarksskolen tabte fremragende finale

7.600 tilskuere havde torsdag eftermiddag fundet vej til Danmarks nationalstadion Parken i København for at overvære årets to finalekampe i Ekstra Bladets skolefodboldturnering, der i år fejrer 50 års jubilæum.

Drengefinalen stod mellem Ellemarksskolen fra Køge og Hunderupskolen fra Odense, og de to hold, bestående af 7.-9. klasseelever gav hinanden en aldeles fremragende finalekamp. Finalen indeholdt alt – dramatik, masser af godt spil, store målchancer, flotte individuelle præstationer og en stemning fra tilskuerpladserne, der var en stor landskamp værdig.

Hunderupskolen fra Odense løb af med sejren på 2-1 efter 1-0 føring ved pausen.

Ellemarksskolen var ellers millimeter fra at få en drømmestart, da holdets fremragende tekniker, Sadik Krdzic ramte stolpen efter bare 40 sekunders spil. Og så gik det som ofte set i fodbold – modstanderen slår kontra. Et minut senere lå bolden i Ellemarksskolens mål – men at den kom derind må målmand Fredrik Larsen tage på sin kappe. Bolden gik under ham – men han tog så grundig revanche senere i kampen med en række rigtigt flotte indgreb og en klasseredning i starten af anden halvleg.

Begge hold producerede masser af gode angreb og chancer – men det var igen fynboerne der fandt vej til målet i anden halvlegs 9. minut – på lidt af et kludemål.

Men Ellemarksskolen lod sig ikke slå ud af at være bagud 0-2 og blot et minut senere kom reduceringen. Sadik Krdzic brød flot igennem i venstre side og hans flade indlæg sparkede Stéphane Frederiksen det sidste stykke over målstregen – og ny spænding i kampen.

Resten af kampen blev ommuligt endnu mere underholdende og spændende – og kampen blev fortsat gennemført i et imponerende højt tempo. Begge hold havde chancer til h.h.v. at øge føringen og få udlignet – men mere blev der ikke scoret i kampen, selvom Sadik Krdzic var tæt på i slutminuttet, men en flot fodparade af den fynske keeper forhindrede en udligning og dermed en afgørelse på straffesparkskonkurrence.

I kampens overtid modtog Ellemarksskolens Emil Lund Larsen det røde kort af dommer Emil Laursen – til daglig i Superligaen – for en nødbremse.

En flot finale i en flot kulisse – to hold der gjorde god reklame for ungdomsfodbolden i Danmark.

 

 

Kilde: Lørdagsavisen

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Skovboskolen gik hele vejen

Skovboskolen gik hele vejen

Lokalbold`s udsendte medarbejder var på TRE-FOR Park for at overvære finalen mellem Dybbølskolen og Skovboskolen fra Bjæverskov i Ekstrabladets skolefodboldturnering. Torsdag eftermiddag, var Skovboskolen fra Bjæverskov nærmest tømt for elever. 11 busser havde sat kursen mod Odense for at støtte de lokale helte, der skulle spille finale mod Dybbølskolen fra Sønderjylland.

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasiums drengehold stod torsdag den 9 oktober for afviklingen af et regionsstævne i fodbold for landets sydøstlige gymnasier. Køge Boldklub lagde baner til stævnet, hvor værterne var så ugæstfrie at vinde hele stævnet med en målscore på 10-1. Otte gymnasier deltog i turneringen, hvor Køge besejrede Høje Tåstrup med 1-0, hvorefter man havde en

Hastrupskolen ligner lokale favoritter (WebTV)

Hastrupskolen ligner lokale favoritter (WebTV)

Skolefodbolden ruller igen, og Ekstra Bladets turnering er allerede et par runder inde i turneringen, hvor flere skoler vanen tro tidligt må opgive drømmen. Hastrupskolens drengehold fra Køge ligner dog et hold med pointiale til at nå langt i årets turnering. Torsdag (11. september) blev Søndre Skole (Køge) sendt ud af Ekstra Bladets Skolefodbold-turnering, da

Eddie er tilbage hos AIK 65 Strøby

Eddie er tilbage hos AIK 65 Strøby

Malawis landsholds tekniske direktør og forhenværende A-landsholdtræner, Eddie Ngonamo, er tilbage i Danmark hvor han skal køre nogle kurser og træningspas for danske spillere og trænere. I lørdags startede Eddie Ngonamo i Haslev FC og mandag var turen så kommet til den klub hvor Eddie Ngonamo har brugt mest tid, nemlig AIK 65 Strøby Fodbold.

Fodboldbanerne i Haslev har det rigtigt skidt

Fodboldbanerne i Haslev har det rigtigt skidt

Faxe Kommune har ifølge Haslev FC ikke udført den grundlæggende pleje af fodboldbanerne i årevis. En af Haslev FCs fodboldbaner blev kasseret af dommeren ved en U17 kamp i foråret, fordi det var for risikabelt at spille på den. Siden da har det gode vejr betydet at banerne ikke har fået vand nok. Det har

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier