Emil Nielsen leverede målfest for FC Roskilde i topkamp

Category: Senior - Elite 2 0

Emil Nielsen var igen i målrus med fire træffere, da FC Roskilde her til eftermiddag smadrede Fremad Amager hele 6-2 på udebane i topkampen i 2. division Øst.

Nummer et og to i 2. division Øst mødtes lørdag, da FC Roskilde gæstede Fremad Amager i det, der skulle vise sig at blive en gedigen målfest.

FC Roskilde var opsatte på at sætte styrkeforholdet på plads, og efter 12 minutter sørgede uhyre formstærke Emil Nielsen for 1-0-målet på en hurtig omstilling. Det samme scenarie udspillede sig, da Jesper Håkansson gjorde det til 2-0.

Mohammed Abdalas reducerede midt i målet på et straffespark, men måltyven Emil Nielsen var igen på pletten på en omstilling til 3-1. Lars Brøgger Hansen øgede til 4-1, da han sendte bolden mellem benene på Kasper Vilfort efter 72 minutter.

Kort efter lagde indskifteren Nicolas Mortensen køligt 2-4-reduceringen ind ved nærmeste stolpe. Minsandten om ikke Emil Nielsen havde endnu to mål i ærmet, først på oplæg fra Rajko Lekic og siden på et afrettet skud.

Dermed nåede Emil Nielsen op på vanvittige 15 mål i fem kampe. Det hele endte med en 6-2-massakre og FC Roskilde fører nu med fire point i toppen.

Related Articles

Add Comment