Endelig en sejr til Haslev

Category: Senior - Elite 2 0

Haslev fik forårets første sejr i Sjællandsserien, da holdet hjemme fortjent besejrede VB 1968 fra Værebro med 2-0.

Hjemmeholdet havde et godt organiseret forsvar, der fik ryddet flot op. Bagerst skanse i målet: Kristian Mortensen var sikker i sine indgreb, og fik også flot forhindret to rigtige farlige chancer til gæsterne i hver halvleg, hvor kampen forsat var på vippen.

Haslev havde det kreative spil frem ad banen. Det var dog så først efter en ti minutters udvisning til Haslev, at føringrn til 1-0 kom. En stikning til Kasper Christensen gav en god mulighed. Kaspers skud blev halvklaret, hvorefter Niklas Hansen var med fremme på riposten. Han tøvede ikke og skød med det samme og via Værebros målmand gik bolden ind til føring 1-0.
En føring der holdt halvlegen ud.

Man skulle helt hen i slutfasen før der igen kom gang i målscoringen. Inden da fik kampen hele tre ti minutters udvisninger efter hinanden. Den sidste til Værebros målmand, som måtte ud.
Det gav lidt uro i gæsternes spil. Hvilket Haslev udnyttede i overtiden, da Niklas Hansen blev spillet fri inde i feltet og scorede sikkert til 2-0.

Helt sikkert tre herlige point, som luner for Haslev i en tæt Sjællandsserie.
Tre hold under stregen med 18 point, så det lunede gevaldigt for Haslev med tre point, der nu er oppe på 22 point på en ottendeplads.
Alt ialt en god præstation af Haslevs mandskab generelt i dette opgør.

Haslev møder i den kommende weekend topholdet KFUM BK Roskilde, der ellers har været ganske suveræne i sæsonen, men som også har oplevet lidt grus i maskineriet på det seneste.
De fører dog forsat klart Sjællandsserien.

 

Kilde: Lokalradio.dk

 

Related Articles

Add Comment