Endelig sejrede HB Køge

Category: Senior - Elite 2 0

Næsten en tredjedel inde i turneringen, i 10. spillerunde, lykkedes det HB Køge at få sæsonens første sejr i 1. Division. Dette skete da Brønshøj blev besejret med 2-1 på SEAS NVE Park.

 

HB Køge'a to målscorere Bo Storm og Jeppe Kjær. Foto: JCJ (Lørdagsavisen)

HB Køge havde efter ni spillerunder i 1. division endnu ikke prøvet at vinde, og søndag eftermiddag tog Superliga-nedrykkerne så imod Brønshøj, der i seneste runde fightede sig til en 3-2 sejr over topholdet Lyngby.

I dagens kamp i Herfølge blev der ikke scoret i første halvleg, men inden for otte minutter i anden halvleg kom der godt gang i måltavlen.

Først bragte Bo Storm HB Køge på 1-0 i det 51. minut, men Jesper Christjansen udlignede i det 57. minut for gæsterne. Den stilling holdt dog kun et enkelt minut, inden lynhurtige Jeppe Kjær bragte svanerne tilbage på sejrskurs og 2-1.

På trods et rødt kort til Simon Richter i slutfasen, formåede Brønshøj ikke at rokke ved resultatet, så HB Køge vandt 2-1 og hentede dermed deres første sejr efter ti kampe i 1. division.

Trods sejren og dermed næsten en fordobling af point-kontoen hos HB Køge, så bringer dette altså ikke superliga-nedrykkerne fra HB Køge væk fra sidste-pladsen i Betsafe-Liga’en, men nu er der skabt kontakt til de øvrige bundhold.

 

Bund mod top i vente
Næste weekend gæster topholdet FC Fredericia, der kommer med en frisk sejr over Lyngby i bagagen, SEAS NVE Park i Herfølge. Trods de sværre odds, så har HB Køge behov for endnu en sejr såfremt bundplaceringen skal lægges på hylden.
Kampen spilles søndag 30/9 kl. 15:00

Related Articles

Add Comment