Endeslev har mistet et halvt hold

Vinterpausen har været hård ved Endeslev-Vråby IF (EVIF), der har mistet halvdelen af succesholdet fra efteråret 2012, men Cheftræner Stig Andersen er alligevel forsigtig optimist forud for sæsonstarten.

I forbindelse med den forestående sæsonstart har Lokalbold.dk har haft en snak med Stig Andersen, der er Cheftræner hos Endeslev-Vråby IF (EVIF), Serie 4.

 

Hvordan er formen i truppen?
“Trænings-indsatsen har været fin hele vinteren igennem. Som noget nyt, har vi slet ikke ligget stille på noget tidspunkt. Vi har haft een gang ugentlig træning siden 1. December på kommunens nye fantastiske kunstgræsbane. Dette har betydet at vi ikke er kommet ud af form, og har kunnet træne anderledes end andre hold, og kun med bold hele tiden”.

“Vi har spillet 8 træningskampe, hvor det er gået lidt op og lidt ned, men primært mod stærke modstandere. 2 sejre, 2 uafgjordte og 4 nederlag er det blevet til. Ikke noget der bekymre os”.

 

Har I fået tilgang eller har I mistet spillere i vinterpausen? Virker truppen styrket eller svækket?
“Vinteren i EVIF har været hård for vores 1. Holdstrup. Ud af de 16, der var i truppen i efteråret, hvor vi vandt rækken, er 8 spillere stoppet af forskellige årsager. Sådan er det at bo på landet”.

“Til gengæld har flere at vores helt unge spillere fået plads til at komme frem i køen efter de er blevet modnet på vores hold 2 i efteråret. 4 spillere fra egne rækker, og 4 spillere udefra med lidt rutine, har pyntet på truppen”.

“Vi er nok nogle af dem der har været glade for dommerstrejken, og vintervejret, da vi har haft brug for tiden til at bygge truppen op”.

 

Hvad er jeres forventninger og målsætninger for sæsonen?
“Målsætningen er oprykning. Er det ikke det for alle klubber?”

“Men lad os se realistisk på det. Det er en supersvær række vi er kommet i. Tåbelige kamp tidspunkter fra alle vores modstander, der har lagt dem på hverdage og søndage. F.eks. skal vi spille i Nyråd, ved Vordingborg, en fredag aften kl 18:30. Den slags planlægning kommer til at koste os point. Mit bud er at vi slutter i den bedste halvdel af tabellen”.

 

Hvem er Jeres første modstander og hvor vigtig er den kamp?
Første kamp er mod FC Ølby, som vi også spillede mod i efteråret hvor vi tabte til dem. De har et godt hold, der formodenligt ender som et af topholdene i rækken”.

“Vi havde regnet med at vi fik dem hjemme, da vi også var derude hos dem sidst?”

“Kampen mod FC Ølby skal vi have point ud af. Vi tager af sted efter det ene, men kommer da gerne hjem med alle 3 point på en kontra”.

 

Har I skader, karantæner, ferier eller andet der gør at I stiller svækket op, eller kan I stille i stærkeste opstilling?
“Vi stiller i stærkeste opstilling til sæsonens første kamp. Vi har dog 3 spiller skadet i øjeblikket, som holder pause nu, men de bliver klar”.

 

Hvor og hvornår spiller I første kamp?
“Asgaard Skole i Køge, søndag 14. april kl 13:00. Udebane mod FC Ølby”.

 

Relateret Links:
Holdets Stilling/Pulje
Seneste artikel på Lokalbold.dk om Endeslev-Vråby IF
Seneste WebTV indslag om Endeslev-Vråby IF

 

Læs Også:
Borup skal tilbage til de bedre serie-rækker
Duften af Divisionsfodbold i Ringsted
Herfølge satser på oprykning

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier