Endeslev har mistet et halvt hold

Category: Senior - Bredde 10 0

Vinterpausen har været hård ved Endeslev-Vråby IF (EVIF), der har mistet halvdelen af succesholdet fra efteråret 2012, men Cheftræner Stig Andersen er alligevel forsigtig optimist forud for sæsonstarten.

I forbindelse med den forestående sæsonstart har Lokalbold.dk har haft en snak med Stig Andersen, der er Cheftræner hos Endeslev-Vråby IF (EVIF), Serie 4.

 

Hvordan er formen i truppen?
“Trænings-indsatsen har været fin hele vinteren igennem. Som noget nyt, har vi slet ikke ligget stille på noget tidspunkt. Vi har haft een gang ugentlig træning siden 1. December på kommunens nye fantastiske kunstgræsbane. Dette har betydet at vi ikke er kommet ud af form, og har kunnet træne anderledes end andre hold, og kun med bold hele tiden”.

“Vi har spillet 8 træningskampe, hvor det er gået lidt op og lidt ned, men primært mod stærke modstandere. 2 sejre, 2 uafgjordte og 4 nederlag er det blevet til. Ikke noget der bekymre os”.

 

Har I fået tilgang eller har I mistet spillere i vinterpausen? Virker truppen styrket eller svækket?
“Vinteren i EVIF har været hård for vores 1. Holdstrup. Ud af de 16, der var i truppen i efteråret, hvor vi vandt rækken, er 8 spillere stoppet af forskellige årsager. Sådan er det at bo på landet”.

“Til gengæld har flere at vores helt unge spillere fået plads til at komme frem i køen efter de er blevet modnet på vores hold 2 i efteråret. 4 spillere fra egne rækker, og 4 spillere udefra med lidt rutine, har pyntet på truppen”.

“Vi er nok nogle af dem der har været glade for dommerstrejken, og vintervejret, da vi har haft brug for tiden til at bygge truppen op”.

 

Hvad er jeres forventninger og målsætninger for sæsonen?
“Målsætningen er oprykning. Er det ikke det for alle klubber?”

“Men lad os se realistisk på det. Det er en supersvær række vi er kommet i. Tåbelige kamp tidspunkter fra alle vores modstander, der har lagt dem på hverdage og søndage. F.eks. skal vi spille i Nyråd, ved Vordingborg, en fredag aften kl 18:30. Den slags planlægning kommer til at koste os point. Mit bud er at vi slutter i den bedste halvdel af tabellen”.

 

Hvem er Jeres første modstander og hvor vigtig er den kamp?
Første kamp er mod FC Ølby, som vi også spillede mod i efteråret hvor vi tabte til dem. De har et godt hold, der formodenligt ender som et af topholdene i rækken”.

“Vi havde regnet med at vi fik dem hjemme, da vi også var derude hos dem sidst?”

“Kampen mod FC Ølby skal vi have point ud af. Vi tager af sted efter det ene, men kommer da gerne hjem med alle 3 point på en kontra”.

 

Har I skader, karantæner, ferier eller andet der gør at I stiller svækket op, eller kan I stille i stærkeste opstilling?
“Vi stiller i stærkeste opstilling til sæsonens første kamp. Vi har dog 3 spiller skadet i øjeblikket, som holder pause nu, men de bliver klar”.

 

Hvor og hvornår spiller I første kamp?
“Asgaard Skole i Køge, søndag 14. april kl 13:00. Udebane mod FC Ølby”.

 

Relateret Links:
Holdets Stilling/Pulje
Seneste artikel på Lokalbold.dk om Endeslev-Vråby IF
Seneste WebTV indslag om Endeslev-Vråby IF

 

Læs Også:
Borup skal tilbage til de bedre serie-rækker
Duften af Divisionsfodbold i Ringsted
Herfølge satser på oprykning

 

Related Articles

Add Comment