Endnu en storsejr til Greve giver optimalt udgangspunkt

Category: Senior - Elite 2 0

Greve er nu blot et enkelt point fra at fornye licensen til næste sæsons Danmarksserie.

Torsdag aften stod de bag en større fodboldmassakre mod stakkels Herlufsholm, der på eget græs måtte se sig slået med 3-9 og dermed definitivt er rykket ned i Sjællandsserien.

På lørdag afgøres det derfor mellem Greve og Brabrand hvem, der overlever årets DS og hvem, der må følge Herlufsholm med ned.

Greve, der var uden ferierende topscorer Christian Larsson og med en småskadet Morten Nielsen på banen i kun 1.halvleg grundet fortsatte ankelproblemer, kørte ganske enkelt hjemmeholdet over efter pausen hvor det hurtige mål til føring på 4-2 for alvor var som at kaste råt kød for løverne.

På forhånd skulle 5 mål indhentes for man på lørdag kan nøjes med uafgjort mod Brabrand (der i tirsdags vandt 5-0 over Herlufsholm), og med 4-2 og en flok meget trætte Herlufsholmspillere på hælene, angreb Greve herefter med det meste af holdet og der var ikke mange hjemme til at holde keeper Thobias Henriksen med selskab.

Men det massive pres gav bonus og Greve er nu så tæt på redningen som man kan komme.

Starten på kampen gav ellers et gys gennem de Grevefans, der havde droppet EM-fodbold til fordel for de lokale drenge, da Greve kom bagud med 0-2 allerede efter 8 minutter.

Men efter en halv times spil i 1.halvleg var der ikke mere at komme efter for Herlufsholm, der har haft helt urimelige vilkår i denne “playoffserie” med kamp i Jylland en tirsdag aften, mange skader og derudover 2 røde kort i tirsdagskampen.

Kræfterne rakte ganske enkelt ikke til at holde stand mod et Grevehold, der sprudler af spillelyst og med en Thomas Pedersen (foto), der i den grad har genfundet den kreative og arbejdsomme midtbanespiller man ved han er og som man har savnet i Greve alt alt for længe.

De mange Grevemål blev scoret af:
Philip Pedersen 2, Lars Møller 2, Thomas Pedersen 2, Morten Nielsen 1, Andreas Birkedal 1, Nicklas Pedersen 1.

Related Articles

Add Comment