Endnu et søm i Næstveds kiste

Category: Senior - Elite 2 0

Lørdag eftermiddag på Tingbjerg Stadion i Brønshøj skulle Næstved igen forsøge at starte den efterhånden næsten umulige kamp for overlevelse i 1. division.

Trods en god start af gæsterne fra Næstved, med flere nærgående forsøg i kampens første kvarter, så udeblev scoringerne for de grønblusede.

24. minut er rundet og Brønshøj melder sig ind i kampen, efter lidt spil på Næstveds banehalvdel ender bolden i højre side og bliver lagt hårdt ind foran mål, her kommer Brønshøjs Søren Weibel tordende bagfra og header flot i nettet til 1-0.

Vi skal langt ind i 2. halvleg før næste scoring i kampen kommer. Efter 70. minutter er det Brønshøjs Mikkel Nøhr Christensen der får lov at trække på tværs i Næstved målfelt, og han afslutter flot med venstrebenet, og bolden går tæt ind ved det ene målhjørne uden chance for målmand Lasse Sørensen. 2-0 til hvepsene fra Brønshøj.

10 minutter før slutfløjt lykkedes det for Næstved at få pyntet på resultatet. Det er Hassan Mustafa, der hugger til bolden, og den ligger lige udenfor Kim Drejs rækkevidde, helt ude ved den ene målstolpe og så står det 2-1, men mere bliver det ikke til. Næstved taber igen.

Endnu et søm er slået i Næstved-kisten, og det ser efterhånden svært ud for Næstved at sikre sig i landets næstbedste række.

Delvis kilde: Næstved Boldklub

Related Articles

Add Comment