Er du den nye Svante?

Category: Alt det andet (Diverse) 14 0

Da en af HB Køges nuværende maskotter er ved at flyve fra reden, søger klubben med lys og lygte efter en ny Svante der kan være en del af teamet.

Så har du lyst til at være en del af det stærke fællesskab i HB Køge, så kunne ”jobbet” som maskot måske være noget for dig.
“Svante får liv med den rette person i Svante-kostumet. Det er vigtigt, at den person, der optræder i Svante, kender maskotten til bunds og forstår dens personlighed og historie. En god “maskotør” har selvironi og humor og er ikke bange for store overdrevne bevægelser og skøre indfald. Derudover skal en “maskotør” være i rimelig god form, da det er temmelig varmt at optræde i et maskot kostume”, lyder efterlysningen efter en ny Svante.

Kan du sige ja til at du er minimum 18 år, er HB Køge lige sagen?, vil du være en del af HB Køge stærke fællesskab?, kan du underholde klubbens tilskuere før og under HB Køges hjemmekampe?, vil du værede mindste/yngste fans bedste ven på SEAS-NVE Park i Herfølge? og kan du besøge de mange Netværksklubber og deltage ved diverse arrangementer?

Så prøv lykken og skriv en “ansøgning” til Lars Bjerring på mail lb@hbkoge.dk senest den 1. juli 2012 eller pr. brev til HB Køge A/S, Vordingborgvej 124, 4681 Herfølge. Att: Lars Bjerring.

Så er du godt på vej til mange store oplevelser.

 

 Annonce: 

Related Articles

Add Comment