Er du den nye Svante?

Da en af HB Køges nuværende maskotter er ved at flyve fra reden, søger klubben med lys og lygte efter en ny Svante der kan være en del af teamet.

Så har du lyst til at være en del af det stærke fællesskab i HB Køge, så kunne ”jobbet” som maskot måske være noget for dig.
“Svante får liv med den rette person i Svante-kostumet. Det er vigtigt, at den person, der optræder i Svante, kender maskotten til bunds og forstår dens personlighed og historie. En god “maskotør” har selvironi og humor og er ikke bange for store overdrevne bevægelser og skøre indfald. Derudover skal en “maskotør” være i rimelig god form, da det er temmelig varmt at optræde i et maskot kostume”, lyder efterlysningen efter en ny Svante.

Kan du sige ja til at du er minimum 18 år, er HB Køge lige sagen?, vil du være en del af HB Køge stærke fællesskab?, kan du underholde klubbens tilskuere før og under HB Køges hjemmekampe?, vil du værede mindste/yngste fans bedste ven på SEAS-NVE Park i Herfølge? og kan du besøge de mange Netværksklubber og deltage ved diverse arrangementer?

Så prøv lykken og skriv en “ansøgning” til Lars Bjerring på mail [email protected] senest den 1. juli 2012 eller pr. brev til HB Køge A/S, Vordingborgvej 124, 4681 Herfølge. Att: Lars Bjerring.

Så er du godt på vej til mange store oplevelser.

 

 Annonce: 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Erik ‘Messer’ Schmidt, klub-ikon med 75 års medlemsskab i Køge Boldklub, runder i dag (18. november) 90 år. Køge Boldklubs ældste medlem kunne i dag fejre sin 90-års fødselsdag og naturligvis fejrede fødselaren, der har hele 75 års klub-medlemsskab, dagen i boldklubbens lokaler. ‘Kaffeklubben’ hos Køge Boldklub havde arrangeret en værdig fødselsdagsfest for dagens 90-års

Greve er klar med kunstgræsbane nummer to

Greve er klar med kunstgræsbane nummer to

Fredag aften kunne borgmester Pernille Beckmann erklære kunstgræsbane nummer to i Greve idrætscenter for åben. Med ca. 1200 fodboldspillere har en enkelt bane været alt for lidt for den store klub.

Køge Park projektet udskydes igen

Køge Park projektet udskydes igen

Det (måske) kommende nye stor-stadion i Køge Kommune, der gentagne gange er blevet ramt af udskydelser og forsinkelser, rammes nu af endnu en forsinkelse på op til 6 måneder. Det føles snart som en evighed hvor snakken om et nyt stor-stadion i Køge har stået på. Faktisk lovede Køge’s politikere (med dengang siddende borgmester Maria

Nu ligger det fast: Det koster fængselsstraf at udøve vold mod fodbolddommer

Nu ligger det fast: Det koster fængselsstraf at udøve vold mod fodbolddommer

For anden gang i 2014 har retssystemet fastslået at man kan tilkendes fængselsstraf for at udøve vold mod en fodbolddommer, der udfører sit hverv. Senest er en 16-årig dreng idømt 20 dages betinget fængsel.   Et rødt kort til en holdkammerat fik i foråret en 16-årig dreng til at gå løs på dommeren i en

Kunstgræs hos Herlufsholm udskudt

Kunstgræs hos Herlufsholm udskudt

Den nye kunstgræsbane på Herlufsholm Idrætscenter, der ifølge planen skulle have stået klar til Januar, er sat på stand-by. “Kunstgræsprojektet er blevet dyrere end vi havde regnet med. Derfor venter vi med igangsætningen”, fortæller formanden for Herlufsholm Idrætscenter, Hans Nikolajsen ifølge Sjællandske.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier