Erik Rasmussen overtager i Greve

Category: Senior - Elite, Træner 10 0

Greve sagde mandag farvel til den midlertidige træner Benny Nielsen, og har indgået aftale med Erik Rasmussen, der overtager med øjebliklig virkning.

For to en halv måned siden blev Erik Rasmussen ansat som konsulent i Danmarksserie-klubben Greve. Nu skal den tidligere toptræner så også stå i spidsen for klubbens bedste seniorhold, idet han tager over efter Benny Nielsen, som Greve nu har valgt at ophøre samarbejdet med.

“Vi er i den afsluttende fase med at finde klubbens fremtidige cheftræner for 1. senior, og for at sikre bedst mulig overgang indtil den nye cheftræner er på plads, har Erik Rasmussen sagt ja til at overtage holdet i de sidste tre turneringsrunder. Vi håber, at Erik kan være med til at sikre maksimal pointhøst i de sidste tre kampe, så vi forsat kan gøres os forhåbninger om at være med i topstriden”, skriver Greve på klubbens hjemmeside.

Greve ligger efter 10 kampe placeret midt i Danmarksseriens pulje 2 med 13 point for 10 kampe. Der er otte point op til Ringsted, som sidder på den ene af de to oprykningspladser, mens der blot er tre point ned til Slagelse, der er under stregen.

 

Kilde: Bold.dk

Related Articles

Add Comment