Et hav af chancer, men 0-0

Category: Senior - Elite 12
Fillip Bidstrup3
Arkivfoto: Per-Hugo Clausen

Greve sluttede som bekendt som nummer to i Danmarksseriens kreds 2 og er dermed i gang med en afsluttende miniturnering mod nummer to fra DS kreds 1 og 3 om to pladser i 2. division.

Første kamp stod onsdag aften på udebane mod Kastrup, der i foråret har vist svingende resultater, fra nederlag på 0-4 til Jægersborg fra bunden af rækken, til sejr på 6-1 over Vanløse fra toppen af rækken.

Derfor ville det også på forhånd være nærmest umuligt at spå om udfaldet af kampen, selvom Greve har haft et anderledes stabilt forår med 11 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag.

Efter en jævn indledning på kampen af begge hold, fik Greve efter små tyve minutter for alvor fat i kampen, og bortset fra de sidste ti minutter var holdet i en solid styring af kampen og kom frem til et hav af chancer, specielt før pausen.

En pauseføring på 0-4 ville ikke en eneste have kunnet rynke på næsen af, uden at ville miste al troværdighed i vennekredsen for tid og evighed.

Specielt Fillip Bidstrup (foto), viste høj høj klasse, og Kastrup fandt aldrig ud af en måde at stække ham på.

Desværre fik Greve ikke noget ud af ”Bisse´s” anstrengelser, da den ene chance efter den anden på det skammeligste blev misbrugt, og dermed endte kampen som den startede… 0-0, selvom Kastrup´s anfører Steven Rasmussen tyve minutter før tid modtog et rødt kort.

Næste kamp i oprykningsturneringen står på lørdag hvor nordjyske Vejgaard tager imod Kastrup.

Greve´s næste og sidste kamp bliver på tirsdag den 28/6 kl. 19, hvor Vejgaard skal den lange tur til Greve.

 

 

 

Related Articles