Fabinho ny Cheftræner hos FC Udfordringen

HB Køges brasilianske angriber har fået sig noget af et “fritidsjob” ved siden af sin professionele fodboldkarriere hos HB Køge. Fabinho er nemlig blevet præsenteret som ny Cheftræner for den kristne valby-klub FC Udfordringen.

 

34-årige superligaspiller fra HB Køge, Fabio Trindade da Silveira, er blevet præsenteret som ny cheftræner i Valby-klubben FC Udfordringen, der holder til i området ved Valby Idrætspark.
FC Udfordringen, som er en kristen fodboldklub der gerne vil mere end vinde fodboldkampe. I FC Udfordringen vil man gerne gøre en forskel i menneskers liv.
Valby-klubben adskiller sig på mange punkter fra de almindelige fodboldklubber. Hvert år har klubben en velgørenhedsauktion til fordel for et fodboldprojekt blandt fattige børn i netop Brasilien, som Fabinho jo stammer fra – og 10 procent af medlemmernes kontingent går hvert år til et lokalt socialt projekt.

 

Klubben takker de højere magter for Fabinho
At der er stor glæde i FC Udfordringen for Fabinho’s tiltrædelse som ny Cheftræner lægges der ikke skjul på:

“Noget af et scoop for klubben, men også et stort bønnesvar. Vi har bedt meget, og længe, for at finde den rette mand, og de omstændigheder der førte til at vi fik fat i Fabinho, fortæller mig at Gud måske nok har haft en finger med i spillet”, udtaler klubbens nye sportschef, Tobias Ambs-Thomsen på FC Udfordringens hjemmeside, og fortsætter:

“Han udstråler den tro klubben bygger på, og så har han vidst også alle de fodboldfaglige kvalifikationer vi kunne drømme om”.

 

Oplev FC Udfordringen i Køge
Man kan lokalt opleve FC Udfordringens bedste seniorhold, der til dagligt frister tilværelsen i den Københavnske serie 2, når holdet søndag 26. Februar kl. 15:00 gæster Kunstgræsbanen ved Køge Stadion for at spille et træningsopgør mod Gørslev Fodbold.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

HB Køge led endnu et nederlag til Tommy Møller Nielsen. Denne gang i Østre Landsret og må nu af med rundt regnet en million kroner til Ricardos søn, der nu to gange har fået rettens ord for at han har krav på pengene. I mere end tre år har den tidl. HB Køge Cheftræner Tommy

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Den tidligere landsholds angriber, skal træne Køge Boldklubs U/15 elite hold frem til sommer. Ved siden af prøver af sit nye trænerjob prøver Søren Larsen at få sin virksomhed op at køre. Køge Boldklub får et ganske prominent navn i trænerstolen, for den tidligere landsholdsangriber Søren Larsen, der scorede 11 gange i 20 landskampe, er

Tommy Møller skal have million-erstatning af HB Køge

Tommy Møller skal have million-erstatning af HB Køge

Mere end to års opslidende kamp i retssystemet i striden med HB Køge, er nu slut for den tidligere Cheftræner Tommy Møller Nielsen. Onsdag fik Tommy Møller Byrettens ord for at han har krav på godt 1,1 million kroner fra HB Køge. Tommy Møller Nielsen (søn af tidl. Landstræner Richard Møller Nielsen) fik onsdag medhold

Jimmy Kastrup fyret i SC Egedal

Jimmy Kastrup fyret i SC Egedal

SC Egedal har ikke tabt i de seneste fire kampe i Danmarksserien, og derudover har holdet sendt superligamandskabet FC Nordsjælland ud af pokalturneringen. Men det indfrier ikke ambitionerne i Ølstykke og Stenløse, og mandag aften fik spillerne af vide, at samarbejdet med træner Jimmy Kastrup er stoppet med omgående virkning. Jimmy Kastrup, fra Køge, skal

Jungsgaard tilbage i FC Roskilde

Jungsgaard tilbage i FC Roskilde

Martin Jungsgaard, der tidligere har været cheftræner i FC Roskilde, er nu tilbage i klubben som assistenttræner. Cheftræner Anders Theil har brug for ny inspiration i FC Roskilde, og derfor stoppede han i sidste uge samarbejdet med assistenttræner Marc Thevis. Morten Svan tog midlertidigt over, men nu er en permanent afløser på plads.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier