Fabinho ny Cheftræner hos FC Udfordringen

Category: Træner 14 0

HB Køges brasilianske angriber har fået sig noget af et “fritidsjob” ved siden af sin professionele fodboldkarriere hos HB Køge. Fabinho er nemlig blevet præsenteret som ny Cheftræner for den kristne valby-klub FC Udfordringen.

 

34-årige superligaspiller fra HB Køge, Fabio Trindade da Silveira, er blevet præsenteret som ny cheftræner i Valby-klubben FC Udfordringen, der holder til i området ved Valby Idrætspark.
FC Udfordringen, som er en kristen fodboldklub der gerne vil mere end vinde fodboldkampe. I FC Udfordringen vil man gerne gøre en forskel i menneskers liv.
Valby-klubben adskiller sig på mange punkter fra de almindelige fodboldklubber. Hvert år har klubben en velgørenhedsauktion til fordel for et fodboldprojekt blandt fattige børn i netop Brasilien, som Fabinho jo stammer fra – og 10 procent af medlemmernes kontingent går hvert år til et lokalt socialt projekt.

 

Klubben takker de højere magter for Fabinho
At der er stor glæde i FC Udfordringen for Fabinho’s tiltrædelse som ny Cheftræner lægges der ikke skjul på:

“Noget af et scoop for klubben, men også et stort bønnesvar. Vi har bedt meget, og længe, for at finde den rette mand, og de omstændigheder der førte til at vi fik fat i Fabinho, fortæller mig at Gud måske nok har haft en finger med i spillet”, udtaler klubbens nye sportschef, Tobias Ambs-Thomsen på FC Udfordringens hjemmeside, og fortsætter:

“Han udstråler den tro klubben bygger på, og så har han vidst også alle de fodboldfaglige kvalifikationer vi kunne drømme om”.

 

Oplev FC Udfordringen i Køge
Man kan lokalt opleve FC Udfordringens bedste seniorhold, der til dagligt frister tilværelsen i den Københavnske serie 2, når holdet søndag 26. Februar kl. 15:00 gæster Kunstgræsbanen ved Køge Stadion for at spille et træningsopgør mod Gørslev Fodbold.

Related Articles

Add Comment