Fandt død mand på træningsbanerne

Fodboldspillerne fra Gadstrup IF’s seniorhold fik sig noget af en slem oplevelse Kristi Himmelfartsdag, da de havde valgt et ekstra træningspas i forbindelse med helligdagen. På træningsbanerne fandt de nemlig en død mand, der angiveligt havde begået selvmord på klubbens anlæg.

 

“Jeg var på idrætsanlægget i anden henseende, men blev naturligt nok kaldt over. Jeg fik en snak med spillerne. De blev tilbudt psykologhjælp, hvis de ønskede det. Ingen af dem syntes på det tidspunkt, at de havde behov for det. Vi har besluttet at lade tilbuddet stå åbent, hvis nogen af vores spillere efterfølgende skulle have behov for at tale om episoden med en professionel”, siger Søren Tofte, der er formand for fodboldafdelingen i Gadstrup IF.

Seniorholdet var på idrætsanlægget, fordi de havde valgt at bruge helligdagen på en ekstra træning.

“Skal man finde noget positivt i det her, så er vi da taknemmelige for, at det var vores seniorer, som gjorde fundet”, siger Søren Tofte med hentydning til Gadstrup IF’s store ungdoms-afdeling.

 

Hos Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter man fundet af liget på træningsanlægget, men er ellers ikke meget for at give yderligere oplysninger herom.

“Jeg kan bekræfte, at der er tale om en mand fra Roskilde-området, som har begået selvmord, mere oplyser vi ikke”, lyder det fra Simon Schwaner fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Related Articles

Add Comment