Fantastiske Rishøj fortsat ubesejret

Category: Senior - Elite 23 0

Rishøj har haft et imponerende forår, og 2. divisionsholdet fortsatte den gode stime i Pinsen, hvor holdet (vel nok) leverede sin hidtil bedste præstation, der gik ud over gæsterne fra BK Frem, som blev sendt hjem fra Køge Stadion med 4-1 nederlag i bagagen.

Det var da også en supertilfreds Manager i Rishøj, Jesper Pedersen, der efterfølgende udtalte:

“Vi har i de første mange kampe spillet på jævnt dårlige baner (og bl.a. vores egen har været direkte dårlig), men vi har været gode til at indrette os efter forholdene. I lørdags var Køge Stadion imidlertid rigtig god, og det gav en stor positiv afsmittende effekt på vores spil med bolden. Vi vil kunne vokse yderligere med gode baneforhold. Possessiondelen bliver mere taknemmelig, og vi har større muligheder for selv at vælge, hvornår vi går fra opbygningsspil til afslutningsspil”.

“Der var gode præstationer hele vejen rundt i den varme pinsesol, men Martin Jensen skilte sig ud og spillede sin suverænt bedste kamp i år, og krydrede indsatsen med 2 rigtig gode mål”.

“Nu er det jo mennesker vi har med at gøre, og det er svært at køre på den høje klinge konstant. Men med lignende præstationer i de sidste kampe, er det absolut indenfor mulighedernes kunst at gå ubesejret igennem forårsturneringen. Men skulle der komme et nederlag, er det jo ikke verdens undergang. Så er det op på hesten igen for at vinde næste gang”.

“Der findes ingen lette kampe, og er vi ikke til stede 100 procent så taber vi med stor sandsynlighed. Første trin på rejsen er et besøg hos Lolland Falster Alliancen på søndag. Kommer vi med samme gejst og spilleglæde her, er der igen gode muligheder for en sejr”, slutter Rishøj-manager Jesper Pedersen.

Sejren over BK Frem bragte iøvrigt Rishøj op på 3. pladsen i 2. Division Øst, og det bliver noget af en udfordring at beholde denne plads, da det er seriøse konkurenter som Næstved og B1908, der nu puster Rishøj i nakken af tabellen.

Related Articles

Add Comment