Farvel til Divisions-fodbold i Rishøj

Category: Senior - Elite 7

rishoj400Rishøj var ganske få minutter (måske endda kun sekunder) fra at sikre sig overlevelse i 2. Division, men et mål til gæsterne fra Middelfart tre minutter inde i overtiden sendte i stedet Rishøj ned i Danmarks-serien.

Hele dette forår har man i Rishøj kæmpet mod “nedryknings-spøgelset”, men man har til det sidste både haft håbet og troen på overlevelse i 2. Division, og det lignede da også en fornyelse af opholdet iblandt divisionsholdene for Rishøj, fordi da stadionuret på Rishøj Stadion rundede de 90 minutter var stillingen 2-0 i hjemmeholdets favør.
Men tre minutter inde i overtiden skete så det, der bare ikke måtte ske: Kristoffer Gjettermann sendte bolden i nettet for Middelfart til reducering 2-1, og med en 1-0 sejr i det første opgør var det pluselig gæsterne fra Middelfart, der stod med biletten, til divisionsfodbolden efter sommerpausen, i hånden.

Farvel til træner og spillere
Cheftræner Thomas Skov har allerede meldt sit ophør hos Rishøj i forbindelse med sommerpausen, og han har således nu stået i spidsen for holdet for sidste gang. Men også en hel del af spillerne i truppen forventes, efter nedrykningen, at være væk efter sommerpausen. Dette gælder især de spillere, der kommer langvejs fra.
De to målscorer i dagens playoff-opgør mod Middelfart, svenske William Kvist og Søren Bødker, er begge iblandt dem som med stor sansynlighed ikke længere er at finde på holdkortet i Rishøj efter sommerpausen.

Et trist farvel til Divisionsfodbold på Rishøj Stadion, men det er ikke kun skidt for Rishøj Boldklub – Også områdets mange lokale talenter får nu sværre ved at spille med i Divisionsrækkerne. På denne måde er det ikke kun Rishøj, der står som taber i dag, men hele lokalområdets fodboldliv er blevet fattigere med dagen nederlag.

Det bliver både en svær og mega hård (næsten umulig) opgave, men undertegnet ønsker Rishøj Boldklub al mulig held og lykke i kommende sæson og i forsøget på at kæmpe sig tilbage på fodboldens divisions-landkort.

 

 

Related Articles