FC Fyn keeper: Lyngby er bedre end HB Køge

Category: Senior - Elite 1 0

FC Fyns målmand Lasse Sømmergaard var bestemt ikke imponeret over HB Køges indsats i søndagens 1. Divisions remis.

Efter at have stiftet bekendtskab med to Superliga-nedrykkere fra sidste sæson, er Sømmergaard ikke i tvivl om, hvem der er stærkest.

“Vi havde måske forventet, at HB Køge kunne lidt mere, end hvad de fik vist. Vi synes i hvert fald ikke, at de var på niveau med det Lyngby-hold, vi også har mødt. De ville ikke lige så meget som dem, og vi havde lettere ved at modstå HB Køges pres end Lyngbys”, lyder det.

“Det kan godt være, at de havde en off-day, men ud fra vores oplevelser af de to hold var Lyngby klart bedst. Meget teknisk dygtige og gode til at presse os over hele banen”.

Sømmergaard mener sågar, at FC Fyn med lidt held i sprøjten kunne have taget alle tre point mod HB Køge.

“De havde et par chancer, og dem scorede de på, og ellers kommer de frem til nogle indlæg, som vi kommer først på, så de ikke bliver farlige. Jeg havde ikke travlt i målet. Selvfølgelig har de en spillemæssig overvægt – alt andet ville være unaturligt, men jeg synes overhovedet ikke, de har chancer til flere mål”.

“Vi ville på forhånd gerne have solgt kampen for ét point, men vurderer man kampen nu, så var det ikke meget, der skilte os fra tre point”, afslutter FC Fyn keeperen.

Kilde: Bold.dk

Related Articles

Add Comment