FC Roskilde har fået nye forstærkninger

Category: Klubber, Senior - Elite 1 0

Agent Allan Nielsens signatur mangler, men det anses af alle for en formalitet, så det er ganske vist, at FC Roskilde har indgået aftale for de næste to år med højre back Michael Stryger.

Kim Milton har været ude og hente forstærkninger til den nye sæson

Den 29-årige og oprindelige LFA-spiller kommer til fra Vejle/Kolding, hvor han var i en enkelt sæson – men ikke blev brugt meget i foråret og i øvrigt havde kontraktudløb.

Forud for det blev det til fire sæsoner – som fast mand – for SønderjyskE, og fra dén tid kender han så udmærket FCR-anfører Casper Grønn, som varmt kunne anbefale Roskilde Idrætspark som ny hjemmebane nu Stryger gerne “ville hjem fra Jylland for at studere i København”.

“Stryger er utroligt boldsikker, placeringsstærk og rigtig god til at se, hvornår han skal gå med frem og hvornår han skal blive hjemme. Jeg forventer, at i rigtigt mange kampe i den nye sæson i jo desværre 2. division vil vi have bolden meget, og dér er han den helt rigtige spiller for os. Det er en meget klar forstærkning”, siger FC Roskildes cheftræner Anders Theil til DAGBLADET og kunne som det næste og sidste godt tænke sig en spiller mere i den modsatte baneende.

“Vi har med Jeppe Kjær, Lasse Hansen, Emil Nielsen og Christian Hansen fire mand til de forreste tre pladser. Det er lige lidt nok – og Jeppe er den eneste rigtige top-angriber. Vi var faktisk blevet enige med Olcay Senoglu fra Fremad Amager, men han er jo så skiftet til FC Vestsjælland i stedet. Så vi søger videre”, siger Anders Theil.

Michael Stryger spillede onsdag første halvleg i den afkortede 2-2 træningskamp mod Frem og lørdag blev det til 72 minutter fra start i 1-3 nederlaget til Hvidovre.

Kilde: sn.dk

Related Articles

Add Comment