FC Roskilde har fortsat ingen bud modtaget på deres målmaskine

FC Roskilde er stolt af Emil Nielsens kåring som Årets Profil. Silkeborg lurer på Nielsen, men Roskilde har ingen bud modtaget på deres målmaskine.

Emil Nielsen blev i sidste uge kåret til Årets Profil af kollegerne i 2. division Øst. FC Roskilde-profilen har især i efteråret været flyvende, hvilket 18 mål i de 15 spillerunder vidner om.

Målene har gjort 20-årige Nielsen til en særdeles eftertragtet spiller, men endnu er ingen bud dumpet ind af postkassen i Roskilde.

“Jeg har ikke fået noget bud på Emil. Det er rigtigt, at der har været nogle forespørgsler løbende, men ingen har henvendt sig efter vores sidste kamp i november måned”, siger formand Carsten Wickmann til bold.dk.

“Jeg synes jo, at Emil skal blive hos os. Han kan godt have brug for at udvikle sig yderligere, og det kan han gøre hos os.”

Ifølge bold.dks oplysninger er Silkeborg meget interesserede i Nielsen, men Roskilde håber på, at offensivspilleren i foråret vil være med til at spille klubben op i 1. division.

“Vi har jo en aftale med Emil frem til udgangen af næste sæson. Vi satser på at rykke op, og kan vi rykke op, kommer han til at spille i 1. division”, siger formanden.

Kåringen af Emil Nielsen som Årets Profil skaber glæde i domkirkebyen.

“Det er stort for os. Når man får sådan en vidner det jo om, at vi har haft et supergodt efterår, og det bliver så kronet ved at han bliver Årets Profil. Det giver os da et boost”, siger formanden.

“Han har fortjent det, og det er ham, der er profilen, men jeg synes at holdet har en stor andel i, at han er blevet en profil.”

Emil Nielsen har tidligere døjet en del med skader, men det har han nu lagt bag sig.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier