FC Roskilde kometen Emil Nielsen har en lys fremtid i sigte

Category: Senior - Elite 16 0

Han har scoret 18 gange i de første 15 runder. FC Roskildes Emil Nielsen har nydt godt af de mange målchancer og fører suverænt topscorerlisten i 2. division Øst. 

Ifølge angriberens træner, Anders Theil, går 19-årige Emil Nielsen en lys karriere i møde. Især fordi stortalentet hele tiden udviser vilje og sult for at blive bedre.

“Emil er en speciel spiller, som er inde i en god periode. Han har den rette sult, så han skal nok få en stor karriere”, siger Theil til bold.dk.

“Han er blevet en bedre holdspiller. Og siden vi gik over til en 4-3-3, har han scoret et hav af mål. Hans indstilling til opgaven får mig til at tro, at han nok skal komme langt”, siger Theil, der dog også understreger, at hans  mandskab har spillet sig frem til mange chancer.

“Når vi ser vores egne optagelser igennem efter kampene, kan vi se, at vi kommer frem til rigtig mange chancer. Mange af kampene ville vi have vundet, selvom Emil ikke var med.” 

“Jeg prøver ikke at tage noget fra ham. Men der er stadig langt fra 2. division til eksempelvis Superligaen. Og jeg tror heller ikke, at der er klubber, som vil købe ham her og nu, selvom han har mange af de kvaliteter, som klubberne leder efter”, siger Anders Theil.

FC Roskilde har kontrakt med Emil Nielsen frem til sommer 2015. Han kan dog skifte på en fri transfer, hvis Roskilde ikke rykker op i denne sæson.

Related Articles

Add Comment