FC Roskilde led endnu et point tab

Category: Senior - Elite 3 0

Spil havde FC Roskilde så rigelige mængder af i første halvleg af søndagens hjemmekamp i 2. division øst mod Avarta.

Men det var holdet fra Rødovre og fra lige omkring nedrykningsstregen, der førte med 1-0, for effektiviteten på de relativt få åbne målchancer, de lyseblå kreerede, var nærmest ikke eksisterende.

Og mon ikke flertallet af 477 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik snerten af tanken om, at det her går galt, da Avarta-keeper Rasmus Pryts 20 minutter inde i anden halvleg på akrobatisk vis og af flere omgange fik verfet klumpspilsforsøg af Emil Nielsen væk fra selve målstregen.

Det gjorde det så også – men først gik det godt. Ud af dette flipperspil kom et hjørnespark til roskildenserne, og på riposten herfra fik Emil Nielsen listet bolden i mål til 1-1.

Det lignede noget, og da først gæsterne fik udvist kreatør Jesper Larsen og siden Martin Nielsen fik bragte hjemmeholdet i front, så det jo helt fornuftigt ud.

Men ak – to minutter før ordinær spilletids ophør udlignede Alexander Lazerevic på hovedstød den stort set eneste gang Avarta var i nærheden af Mikkel Haslings mål, og nok fik indskiftede Lars Brøgger Hansen siden sendt bolden i nettet – men det var i nettaget og oppefra, så 2-2 holdt kampen ud.

 

Kilde: sn.dk

Related Articles

Add Comment