FC Roskilde med det ene ben i 2. Division

Category: Senior - Elite 2 0

Med et 1-0 nederlag til Skive søndag eftermiddag i Roskilde Idrætspark rykkede FC Roskilde endnu et skridt tættere nedrykning til 2. division.

 

Om Frederik Vang var helt eller skurk kan diskuteres. Han reddede i det 17. minut et ikke imponerende forsøg fra straffesparkspletten. Men det var på den anden side jo også ham, der begik det, da Skives Nicolas Bøgild meget nemt havde rundet FCR-anfører Casper Grønn og nu var på vej uden om keeperen.  Så kynikere vil vel med nogen rette kunne påstå, at Frederik Vang ‘blot gjorde skaden god igen’.

Til gengæld var der ingen diskussion om klassen i den redning Frederik Vang leverede efter eksakt en halv times spil, da skibonitternes lille lyn-fløj, Kristoffer Nygaard, var i aldeles solo-løb. Det eneste, der blev debatteret i dén forbindelse var, om Nygaard var fem, syv eller ni meter offside – men da det ikke blev vinket, var det en akademisk diskussion.

Roskildenserne havde også deres pæne andel af målchancer – foruden et lille overtag i spillet, men 0-0 ved pausen var fair nok.

Til gengæld havde det været ret og rimeligt, om værterne var kommet i front i løbet af anden halvleg – men også Skives målmand, Jonas Baden Jensen, havde en dag af de bedre. Og han fik sågar hjælp rumpetter og udstukne støvler fra holdkammeraterne for at holde indhopper Lasse Hansen, Jeppe Kjær og Jesper Håkansson fra fadet.

Kampens enlige mål faldt med 11 ordinære minutter tilbage på stadionuret, da Ayinde Lawal blev stukket i kontraløb og fik bugseret bolden under den fremstormende Frederik Vang i FCR-målet.

 

Kilde: Sn.dk

 

 Annonce: 

 

Related Articles

Add Comment