FC Roskilde mister Ole Budtz

Category: Senior - Elite 0 0

Den tidligere AGF-spiller Ole Budtz har kontraktudløb i 2. divisionsklubben FC Roskilde. I stedet fortsætter den stærke forsvarsspiller karrieren hos FC Lejre i Sjællandsserien.

Når Ole Budtz’ kontrakt med FC Roskilde udløber til nytår, er det slut i den midtsjællandske klub, men den stærke stopper fortsætter karrieren tæt på. Her har han indgået en halv-årig aftale med FC Lejre i Sjællandsserien.

“Det skulle være et sted, der passede godt til min familie, så det skulle være tæt på. Det var det, jeg vægtede højest. Jeg kender også et par spillere i klubben, som jeg gerne vil være lidt mere sammen med. Så det var mere noget socialt, der ligger bag”, siger Ole Budtz til bold.dk.

“Jeg var gerne fortsat i Roskilde, hvis de havde tilbudt mig en kontrakt. Men nu indgik jeg ikke i deres planer. Jeg vil stadig gerne spille fodbold, og Lejre ligger godt til i en eventuelt oprykning til Danmarksserien, så det kunne være sjovt at prøve”, siger han.

33-årige Ole Budtz har haft en karriere, der har budt på ophold i forskellige klubber som Cercle Brügge, Kickers Offenbach og AGF.

 

Kilde: bold.dk

Related Articles

Add Comment