FC Roskilde spiller sig i front med storsejr

Category: Senior - Elite 2 0

FC Roskilde udnyttede Helsingørs nederlag til at vriste sig fri i toppen af 2. divison Øst med en knusende sikker 6-1-sejr over Egedal. Fremad Amager overtager andenpladsen.

FC Roskilde har haft godt gang i målscoringen i de seneste to kampe, hvor ørnene har nettet ni gange. Især Emil Nielsen har været ustyrlig.

Den unge angrebskomet gav igen sit hold en sand drømmestart på hjemmekampen mod Egedal. Da stadionuret rundede de fire minutter havde Emil Nielsen allerede gjort det til 2-0 og bragt sin total op på ni mål for tre kampe.

Lars Brøgger øgede til 3-0 inden midtvejspunktet i første halvleg, og det kastede ikke grus i Roskilde-maskinen, at Egedal fik reduceret inden pausen.

I anden halvleg blev det til yderligere tre scoringer fra Christian Hansen, Rajko Lekic og Kristian Geertsen, så sejrscifrene kom til at lyde på 6-1.

I næste runde skal Roskilde ud i et sandt topbrag mod Fremad Amager, for mens Roskilde topper med 29 point følger Fremad efter med 26.

Amagerkanerne erobrede andenpladsen med triumf i Svebølle. Værterne bragte sig i front, men Danny Andersen, Mohammed Abdalas og to gange Tobias Hansen vendte til 4-1-sejr for traditionsklubben.

Related Articles

Add Comment